Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    6 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, May 9, 2012

CUAK BILA JADI MACAM NIH. ADOOIII.. TIME NIH LAH NAK HILANG!


CUAK!! Ha'a...Adoii... Fyna baru perasan yang buku mengandungi semua id dan password untuk facebook, blog, akaun bank dan macam-macam lagi hilang. Adoi. Ini bukan cobaan. Ini kenyataan.

Dah penat duk cari dari tadi tapi tak jumpa. Mungkin tersalah letak rasanya.

Tak pasal-pasal nak kene tukar password semua tue. Tapi kalau akaun nuffnang nak kena ada gak password tue.

Kalut lah macam nih. =='

Ada siapa-siapa nampak tak buku fyna tue? Warna hitam dan ada gambar kartun upin-ipin.

Saturday, May 5, 2012

Jom Vote Jiwarosak.com Dalam DIGI WWWOW AWARD


DIGI WWWOW AWARD kembali lagi tahun nih. So macam biasa fyna tak join. Bukan tak nak tapi tak layak lagi nak join. Disebabkan fyna tak join, fyna ingin membantu kawan-kawan yang join award nih. Untuk memberi sokongan penuh pada diorang. Wow. Dah macam nak pilihanraya pula kan.


Jom vote kawan fyna nih, Jiwarosak.com. Blogger yang tip top. Sehari beriban dia punya visitor. Dasyat. Jeles Mak Jemah. Undian telah dari 23 April sehingga 13 Mei 2012. Blog Feroz bertanding untuk kategori Most Inspiring Internet for Good Award.

Jom vote dia ramai-ramai. Tak salah bagi sokongan pada kawan-kawan. Korang boleh klik SINI untuk membuang undi.

p/s : Good Luck Feroz