Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    3 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, December 18, 2012

Bandwidth Limit Exceeded? Again!!


Bandwidth Limit Exceeded? Again!! Ye..Disebabkan Blogfyna Dot Com masih lagi bandwidth, fyna terpaksa menumpang kasih sayang di blog yang lain. *ohhhmenn...terpaksa topup dulu*

Eh... Rupa-rupanya sudah lama fyna tidak update di sini kan. Phhewww.. Berhabuk. Kesian dia.

Semalam fyna baru saja buat satu segmen REVIEW BLOG BY BLOGFYNA. InsyaAllah segmen tersebut akan diteruskan selepas Blogfyna kembali ok.





6 comments:

Phat said...

sebulan dah abg x leh masuk fyna.com tu hehe

Fyna Ahmad said...

abg phat : eh..yeke? waaaa...awat erk? gila kot.

hazwan hairy said...

knp jd cmni erk?hery xpham sgt..main tulis2 ja pastu ping..kahkah

Fyna Ahmad said...

hazwan : hahaha...gitu. blog dah over limited dah. tue yang tak boleh masuk.

Sop said...

up packej la fyna.. huhuhu

Fyna Ahmad said...

sop : errrr..insyaAllah.tue dapat perancangan. ^_^