Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, December 26, 2012

Azam baru? Azam lama dah setel ke?



Waaaaa... Tinggal berapa hari lagi sahaja akan masuk tahun baru. Welcome 2013. (Woww!! speaking pula)
Setiap kali hendak masuk tahun baru, mesti ada yang tanam azam baru kan. Paling tak pun, azam yang belum tercapai, akan dibawa ke tahun hadapan. Macam debit kredit gitu. Same like me lah. Deng!!

Azam fyna untuk tahun ini, fyna bawa tahun hadapan. Antaranya:
1. Diharapkan blog fyna akan bertambah maju untuk tahun 2013. Upgrade pakej lagi lah gamaknya. Sebenarnya, fyna memang ada banyak blog. Sebab setiap blog ada fungsi tersendiri.
Blogfyna Dot Com (Blog Utama)
Blogwalking Zone (Senarai blogwalking)
Shot And Snap (Dunia Fotografi)
2. Semoga dipercepatkan jodoh. Hehehe...
3. Niat nak sambung lagi job photographer. Rindu sangat.

Hurm...Buat masa yang itu dulu kot. Kalau list banyak-banyak kang tak tercapai dek akal lak.

Apa azam korang untuk tahun hadapan? Jom share dengan fyna. Mana lah tahu kot-kot sama kan. ^_^


16 comments:

Chic Na said...

cam biasa la ada azam tahun ni yg tak lepas forward ke tahun hadapan. huhu..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Semoga Azam terlaksana..chayok².. :)

Fyna Ahmad said...

dear chic na : samalah ye? hehehe..

Fyna Ahmad said...

sis lily : tq ^_^

krole said...

pasang azam banyak2 tak salah, janji seiring dgn usaha~kan wak~

Fyna Ahmad said...

krole : betul2..sebab tue fyna tamo pasang banyak-banyak sangat.janji yang termampu je.

Zul Aeriazz said...

wah! byknya blog fyna..semoga tahun depan akan menjadi lebih hebat.

Azam tahun baru zul cm dulu x penah tercapai lg tapi tahun nie mungkin tercapai..keke

Fyna Ahmad said...

zul : hehehe...tapi yang blog utama blogfyna.com

good luck utk azam baru...

miz ruha said...

moga azam fyna terlaksana... amin..
mahu berubah ke arah yang lebih baik dari tahun sebelumnya...

Fyna Ahmad said...

miz ruha : ^_^ tq dear.

trah zain said...

nk tgk fyna pnya foto, tp line slow..huhu

Fyna Ahmad said...

dear trah : wat masa nih takde foto lagi. tapi ada dalam simpanan. cuma tak dan nak upload lagi.

Arjuna Silvera said...

yang lama??? hehe yang lama tukar baruuuu

Fyna Ahmad said...

arjuna : yang lama carry forward untuk next year. insyaAllah.hehehe.

Jos Revalution said...

oh.."dipercepatkan jodoh" hehe..muda2han awak..hehe...hhmm...rasanya azam menjadi supaya lebih baik dr tahun sebelum ni....tu je..n nak kumpul duit..huhu

Fyna Ahmad said...

JR : hehehe..insyaAllah kan..tuelah. nak kumpul duit banyak2 juga lah.