Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    6 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Sunday, December 30, 2012

Shot And Snap Photography? Waaa.. Siap Sudah!!



Hari ini, fyna telah siap menukar template untuk Blog Shot And Snap Photography. Ye.... Blog tersebut masih lagi dalam jajahan fyna. Sebenarnya blog tersebut sudah wujud sejak bulan 10 lepas.

Disebabkan blog  utama fyna (Blogfyna.com) masih bandwidth lagi, fyna ambil kesempatan ini untuk menambahbaik sedikit Blog Shot And Snap Photography.


Fyna memang sudah lama gantung kamera fyna disebabkan sebab tertentu. InsyaAllah dengan azam baru tahun depan, fyna ingin mulakan balik berjinak semula dengan fotografi. Wish Me Luck!!

Blog Shot And Snap Photography masih lagi tidak lengkap sepenuhnya. Akan diperbaiki lagi semasa ke semasa. Header masih lagi tidak ada. Shoutbox pun masih belum letak lagi. Sebab ingat nak letak shoutbox yang terapung. Errr.. Tengah belajar hendak letak macam itu.

Fyna memerlukan pandangan kawan-kawan yang lain, apa yang perlu fyna tambahbaik lagi blog tersebut?




KLIK SINI

5 comments:

luqman zakaria said...

saye suke benor bab2 photography nih..

Fyna Ahmad said...

luqman : yeke? sama lah ngan fyna. *givemefive*

trah zain said...

suka tgk gambar, tp xreti nak scroll2 kat blog fyna tu,,hehe

Fyna Ahmad said...

dear trah : hehehe. tak ya scroll dah dear. just klik je.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini