Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, August 29, 2012

AKHIRNYA INI PILIHAN SAYA!!



Setelah duk pening-pening memikir untuk buat pilihan yang terbaik, fyna akhirnya pilih untuk tumpu pada blog personal nih. Siyes masih takde idea dan mood untuk update BLOGFYNA.COM .

Kesian kat blog tue. Tapi apa kan daya. Lebih baik fyna tumpukan satu-satu dulu kan. Lagi elok. Sebab fyna nak mula target balik dengan blog fyna nih. Rasanya dekat 3 bulan juga lah mood untuk blogging nih asyik ke laut je. 

Ranking dah teruk. Apatah lagi visitor. ^^; Chaiyok. Sapa yang ada semangat lebih berblog tue, meh lah hulur kat fyna sikit. Hehehe.


8 comments:

Sis Eiyan Azian said...

keep on blogging fyna.. ehhee.. :)

fyna said...

dear eiyan : hehe..thanks dear. tuelah.ngah amek mood nih. next month nak try reach target untuk blog nih.

Zul De Alexis said...

yew fyna fokus satu jew...nnt kalau ada masa baru naik kan satu lg :)

Tinta Lana said...

Salam fyna :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri gak dear.. ^_^

Elok juga fyna buat mcm tu..fokus satu je dulu. Mana tahu, dalam sibuk fokus personal blog ni, nnti idea tuk update blog satu lgi dtg.

Lana nak hulur semangat kat fyna pun, semangat lana ke kolam ni..keh3

Sop Nama Saya said...

nah ambik sket.. hehehe

fyna said...

zul : tuelah pasal kan. ^^; senang sikit.

fyna said...

dear lana : selamat hari raya. maaf zahir batin dear. ^^;

tue yang sekarang fyna nak set balik target. tak mahu terkejar-kejar sangat. nanti stress lak.

fyna said...

sop : weeee..thanks otai ^^; nih yang bersemangat balik nih.