Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, August 11, 2012

STATISTIK BLOG YANG SANGAT MENGECEWAKAN. ==' MOOD PLEASE DATANG!!


Tengok tajuk dah tahu kan. Lately mood untuk blogging memang ke laut. Lagipun bizi dengan kerja sebab minggu depan boss baru masuk. So, kena standby apa yang patut. Boss lama sangat best dan sporting. Hopefully boss yang akan datang nih pun ok juga.

Back to topic. Hurm.. Bila tengok gambar statistik blog banyak kali, memang mengecewakan. Sangat mengecewakan. Sebab tak cecah 100 langsung. Sebelum nih memang takde masalah.

Tapi mungkin disebabkan bulan puasa, persiapan hari raya dan kekangan kerja, fyna banyak abaikan blog. Alasan je kan ^^;

Maksudnya lepas raya ini fyna kena mulakan balik bermanja dengan blog. InsyaAllah. 


Nota Kaki : Jom sambung buat kuih raya.

15 comments:

Nick Nashram said...

masa mula2 blogging pun dulu pernah dapat camtu jugak..belajar psl SEO skt2 bole la maintain skng ne..

Cara Nak Dapat 1000 Visitor Dan 1000 UV Sehari

Pinky Aina said...

Cantik

Pinky Aina said...

Cantik

Pinky Aina said...

Cantik blog akk jgn la sedih2.

Yoga Pardiansyah said...

sabar ya gan...

Sally Yatiey said...

Sabar ;D

Afiq Din said...

ok la tuh...

dEdEQ dE wIshEs said...

SABAU3 .. KITE PUN SLOW GAK STATISTIK DIE .. HIHI

WAH .. DA BANYAK KE WAT KUEH ? POS SINI CIKIT TAW

ZouL said...

hehe..bw lebih sket..tak pun SEO blog kasi adjust baik punyer..

sedutzone said...

banyakkan bersabar, ada pasang surut... biasa ar...

Sop Nama Saya said...

mmod raya dah tiba kot? hehehe

caliph shuriken said...

normal laa tu klau bz stat mmg down giler, huh...

Pecinta pink^^ said...

hehe..sme je fyna..statistik slow bln puasa ni..mood ke laut..di tmbh line slow..lgi extra ke laut:) pas raya kita pulun sesame eh..hehe

Nurulee said...

2 darab 5 sepuluh lah kita. Hehe. tak mau lah sedih ye kak =D

Detective Fiqa said...

hahaha kite same. :D dah mnurun dahh kak huhuhuhu