Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    8 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Monday, August 6, 2012

BLOGWALKING ZONE??

 STICKY ENTRY 
(Promotion)

Skrol untuk entri terbaru. Sekian, terima kasih



Akhirnya fyna siap juga blog BLOGWALKING ZONE. Blog baru fyna. (Banyaknya blog fyna. Ye ye. Fyna memang tamak)

Maklumat lanjut, korang boleh klik BLOGWALKING ZONE.

Tujuan fyna buat blog tersebut untuk memudahkan fyna blogwalking. Selain itu fyna ingin berkongsi dengan blogger yang lain.

Mana lah tahu kot-kot ada blogger yang tak tahu nak blogwalking mana-mana. Boleh tengok-tengok link blog di situ.

Andai kata ada blogger lain yang hendak letak url blog anda di blog tersebut, amat dialu-alukan. Korang boleh tinggalkan url di ruang komen tersebut. 

Dengan rendah diri, fyna menjemput anda dan menyokong fyna. Sekian, terima kasih.

34 comments:

O CIKTEDDY said...

bnyknye..huhu

fyna said...

dear teddy : hehehe.. tue lah namanya tamak. ^^;

~LoVE PiNk~ said...

hehehe blog yg bagus...

menolong rakan bloggers..nak la mtk link kt c2..heheehhe xmalu kan..

eyjalukman said...

wahh usaha yg bagus fyna :)

fyna said...

dear love pink : eh..tak yah malu-malu. amek je.

fyna said...

dear eyja : thanks~ ^^;

JaNnaH said...

rajinnyerr.. hihihi

sedutzone said...

good...

fyna said...

dear jannah : hehehe... biasa2 je.. ^^;

fyna said...

sedutzone : ^^;

Ulya said...

wah bagus . ulya dh tnggal link kat sana :)

rajin2 lah dtg blog ulya , dan komen2 :)

fyna said...

dear ulya : thanks..fyna da update kat bloglist tue.

^^;

~~oOpEt~~ said...

rajinnya fyna :D

fyna said...

dear oopet : rajin? sebab takde kerja lah tue. hehehe. senang nak blogwalking nanti. oopet nak fyna letak kategori yang mana?

~~oOpEt~~ said...

xtaw la fyna.. blog pet tu xmenarik pun.. haha.. blog sampah :D

fyna said...

dear oopet : ngeee...geget kang. tak baik cakap macam tue tau. kalau blog tue taw oopet cakap macam tue, mahu blog tue majuk nanti. takpe2, nanti fyna letak dalam kategori yang sesuai ye.

~~oOpEt~~ said...

err.. blog pn pandai merajuk eh? ahha.. bru pet taw.. hehe :D

Sop Nama Saya said...

yey.. byk nyer..

Penyuluh Perikanan said...

Your blog is a wealth of information! I am honored to have you among my blogging friends.
Congratulations on the importance of this blog!
I like and follow

I attended as a friendship of Indonesia,
I was kindly received and
Do not forget, follow my blog also
A kiss from Indonesia
instructor

fyna said...

dear oopet : hahaha..baru tahu ke? blog memang pandai merajuk. bukan tuannya je tahu.

fyna said...

sop : banyak kan.. fyna memang tamak ^^;

fyna said...

Penyuluh Perikanan : okay. i'll visit your blog back.
^^;

Aida Omar said...

blog fyna yg lama tu ada lagi ke fyna?

fyna said...

dear aida : blogfyna.com tue ye dear? ada lagi dear. tapi sekarang fyna lebih selesa dengan blog personal. ^^; takde mood lagi nak main dengan SEO. kalau ada mood, fyna fokus balik dekat blogfyna.com tue.

Lys said...

nice blog nie..
claragurlz90.blogspot.com

fyna said...

lys : thanks~ ^^;

caliph shuriken said...

wahh, knapa x create single page kt blog ni saja? byk trafik bole msuk sini nanti bila ada yg view page bW fyna ^^

fyna said...

caliph : ada gak terfikir nak wat macam tue. tapi terbuat juga blog yang 1 tue. huhuhu...

amranaiman said...

style dan bergaya namanya :D

fyna said...

amran : ^^;

dilladoodledat said...

haiii , nice entry . i hope i can join ur blogwalking zone too ;)

http://dilladoodledat.blogspot.com/

fyna said...

dear dilla : boleh je. nanti fyna update kat sana ye. ^^; thanks taw.

Elih Japahar said...

TQ slmt bpuasa :)

Masmira Masri said...

wahhh..bagus nyer

do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html