Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Siaran Langsung Bajet 2015 - Siaran Langsung Bajet 2015 | Assalammualaikum dan salam sejahtera. Mesti rakyat Malaysia ternanti-nanti apakah kandungan Bajet 2015 yang akan dibentangka...
    1 week ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, September 6, 2012

JOM LAYAN KARTUN CANIMALS

JOM LAYAN KARTUN CANIMALS 


Canimals? Nih semua gara-gara pengaruh dari anak buah fyna. Sekali-sekala layan Canimals untuk release tension.

Korang ada ke yang tengok kartun nih? Siapa yang nak try tengok, boleh lah play video Canimals kat bawah nih. 




Nota Kaki : Suka sebab comel-comel je kartun nih.

11 comments:

deqjamucuxx said...

canimals tu sgt comel n cute ! :)

Nor Zilla Sensei said...

aritu anak buah ad tengok cite ni, terus mak buah nyer pun layan canimals ni..even tak paham tapi kecomelan tu yg mnarik perhatian .hahaha

fyna said...

dear deqja : tuelah...comel sangat. ^^;

fyna said...

dear zilla : hehe..sama lah kita.

Azriff Aziz said...

singgah layan kartun jap..(dah tua sebenarnya)

BeLLa said...

hahahah layan juga kartun ni :D

~~oOpEt~~ said...

waa..comelnya fyna :D

fyna said...

azriff : ngee.. sila-sila.

fyna said...

dear bella : yeke? samalah kita.

fyna said...

dear oopet : comelkan. rasa macam nak bela je sekor.

PotiaCasaDelarossa said...

cute sgt2... i like