Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, September 11, 2012

KADANG-KADANG FACEBOOK MEMBOSANKAN.


Hurm...sekarang nih fyna rasa facebook agak membosankan. Dengan line internet kadang-kadang agak menguji kesabaran je. 

Ditambah pulak dengan facebook semua dah berwajah timeline.



Tapi....Nasib baik ada blog kan..  Jom update entri. Hehehehe..

20 comments:

Azriff Aziz said...

1. internet menguji kesabaran ye ? hehe betol2. :) guna wifi untuk pencerahan kes ini. :)

2. kes fb ada timeline. emmm hampeh betol ngan timeline, nk tiru macam blog konon tapi. emmm. huhuhu tapi nak buat macam mana. dah owner buat cam tu kan. huhu kita ni user je. heheheh :)

BeLLa said...

haih btol2 fb mmg boring nsb baik ad blog bole blogwalking..blogwalking adalah hobi wa sekarang ni hahhaa

Arham Md Ali said...

Tak suka sangat FB sekarang sebab dah jadi cam trend orang suka post quote dengan inspirational pictures. Kalau sekali sekala okei lagi tapi ni kalau dah berpuluh sehari rasa tak best dan predictable.

siti naqiah said...

a ah btol, fb ni boring sbb tu kite tgh deactivate skrg ni..seb bek ade blog, xla bosan sgt, hihi..

fyna said...

azriff : hehe..sabar tue separuh dari iman gitu.. ^^;

fyna said...

dear bella : ha'a dear.. sebab tue fyna more active kat blog je.. ^^; berbaloi sikit.

fyna said...

am : tahu takpe. leceh je sekarang kan..annoying je kan.

fyna said...

dear SN : tuelah kan. nasib baik ada blog kan.

Anonymous said...

GUNE BLOGSPOT JE POWN...BAJET ENTRI NKO HEBAT SGT KEW???
PUUIHH.. MENYAMPAH AQ!!!

eva said...

fb mmg boring giler.. kdg2 page fb xleh buka.. huhu..

xper sbb tu ada blog.. hehe.. tp tgh cari idea.. buntu :D

Amy Baidi said...

benar sangat fyn. aku sahaja jrang buka FB. Hnya skedar mengecek notif saje.

Ain Najwa said...

hehe..! sgt menguji kesabaran kan..??..(^_____^)..mcm sy, deaktibet terus..(~_____~)..senang cerita..

miss fluffy said...

Hahaha kdg2 agak bosan la..tapi cm addict je nk buka..adoiyaiii-,-

fyna said...

anon : thanks komen kat sini. ^^; sila lah datang sini lagi ye.

fyna said...

dear eva : ha'a dear. just blog je yang fyna rasa best sekarang nih.

fyna said...

dear amy : yup...samalah kita ^^; bukak jap. pastu tutup blk. kalu bukak pun, kadang-kadang bukan wat pe pun.

fyna said...

dear ain najwa : hahaha.lagi senang kalau macam tue kan. ^^;

fyna said...

dear miss : ngeee..tuelah pasal. bukak fb, pastu tutup balik kan.hehehe..

Amy Baidi said...

iya fyn, boring sangat. Ohya, salam kawan fyn. I come from Indonesia.

[sutera kasih] said...

hampir seminggu dh deactivated FB, sbb boring dgn FB tu hoho