Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    9 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, September 1, 2012

SENANG ATAU SUSAH?


Bukan senang hendak senang.
Bukan susah hendak susah. 
Macam itulah lumrah untuk menjadi seorang blogger.

Masih lagi mencari rentak untuk menulis setiap entri. Supaya setiap entri dapat memberi manfaat kepada setiap readers / visitors. 

Chaiyok!!



Nota Kaki : Bukan setakat untuk menjadi blogger tetapi dalam lumrah kehidupan juga kan.



16 comments:

myblograzzi said...

slow2 la..lme2 nty leyh jdi otai cam fatin liyana, abam ben..ahaha

fyna said...

myblograzzi : insyaAllah ^^;

Arham Md Ali said...

Yang penting kita have fun dalam setiap entry tu kan?? Nak harap popular sekelip mata memang susahla.

BeLLa said...

sy buat post juz for fun je mengisi masa terluang

fyna said...

arham : betul tue. susah dahulu. baru senang kan. ^^;

fyna said...

arham : betul tue. susah dahulu. baru senang kan. ^^;

fyna said...

arham : betul tue. susah dahulu. baru senang kan. ^^;

fyna said...

dear bella : ^^;

Azriff Aziz said...

kalau nak tips menggelakkan takde modal nak buat entri, sini ref nak bg,, adakan 1 buku nota kecik, then write keywords, untuk entri yang dihasilkan..insyaAllah..tak kering modal nanti :)

fyna said...

azriff : waaa....nice tips. fyna nak try lah tips tue. ^^;

zaxx said...

fyna: keep on blogging..:)
tertarik dgn tips azriff... tips yg sama diberi oleh penulis terkenal tanah air ketika zaxx ikuti satu bengkel..coz katanya manusia ini pelupa, bila dtg idea,cepat2 catit walau di mana berada..even takda kertas..gunakan tisu yg ada kalu berada kt kedai mkan ketika itu..:)

zulhilmi tempoyak said...

klu blogger ni.. ssh sket nk lawan sifat mls tu.. hehehe

Beckhrooy said...

memang kdg hilang rentak, tp lps tu dtg balik

haz said...

btul tu. jg blogger ni kadang2 tu mood malas nk mengupdate dan kekeringan idea datang. haz pn macam tu slalu. hihihi

Sally Yatiey said...

Betul2 ;D

Secrets of A Teenage Girl said...

yg penting org suka baca entry kita kn? hehe ;)