Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, September 7, 2012

KALAU KORANG DAH CASHOUT, APA KORANG BUAT?

SUMBER : GOOGLE

Mesti ada yang dah cashout nuffnang kan? Takpun says or churp-churp. Korang dah beli apa dengan duit tue? Mana tahu ada yang beli kasut ke, baju kan.

Fyna dah dapat cek churp-churp dah. Tapi tengah tunggu untuk cek nuffnang pulak.

Teringin hendak beli macam gambar kat bawah nih sebenarnya. Hehehe. InsyaAllah dapatlah fyna beli lens tue. ^^; 




12 comments:

♥♥szumika sakni♥♥ said...

sy xdpt lg hehehe...psl pe churp2 sy xgerk lgsg erk..even da org klik pn sma jgk huhu...pelik...lau dpt duit sy pn nk bli cm awk nk hehehe

Phat said...

tgh tunggu satu cek dr nuffnang..lepas la isi minyak kete balik kg

fyna said...

dear SS : yeke? takpe. slow2. nanti dapat cashout jugak ^^;

fyna said...

abam phat : owh..samalah kita ye. ngah tunggu gak.

Abil Fikri Ahmad said...

Saya tak pernah dapat lagi..

fyna said...

Abang Abil : slow2 abang abil. ^^; fyna pun amik masa nak rasa yang cash out tue.

Cik Nur said...

nur xcashout churp2 lagi..huhuhuhu..belum cukup...

BeLLa said...

x cashout lg

fyna said...

dear cik nur : takpe. nanti cukup tue.

fyna said...

dear bella : ^^;

Puteri Kasih said...

dah terima dari nuff tapi lom gi bank ..hehe

fyna said...

dear PK : waaaaa...mesti banyak dear dapat kan. ^^;