Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, April 6, 2012

Benda Yang Buat Fyna Menyampah

 

Geram lak rasanya hari nih. Tapi sebenarnya fyna dah simpan benda nih dah lama dah kot. Lagi-lagi bila melibatkan benda di tempat kerja.

1. Suruh fyna tolong buat kerja tapi paksa suh siapkan cepat. Padahal fyna punya kerja banyak nak kena selesaikan. Kalau tak tolong, siap perli-perli. What the fish. Kang menjawab, kata kurang ajar. Kompem nama fyna kena jaja pasnih.

2. Masuk bilik fyna tanpa ketuk pintu. Pakai terjah je. Sedangkan fyna dah tampal besar-besar kat pintu tue " Sila ketuk pintu sebelum masuk" . Hurm.. Maybe nak kena guna bahasa lain kot. Font kasi besar lagi kan. Tak pikir langsung privacy orang lain. 

3. Tanya fyna soalan tapi macam nak cari gaduh. Siap buat muka minta penampar. Kompius lak. Nak tanya ke. Nak gaduh. Rasa tangan nih ringan je plak. 

4. Suka suh fyna buat kerja last minute. Kerja sendiri suh fyna buatkan. Sendiri salah, nak libatkan orang lain. Terbaik! Bukan tak boleh nak tolong tapi kena caranya.

4 comments:

cendol said...

hoho garang nye yonggg..btw,i agree with u !
tmbh2 lagi yg no 2 tu..mmg bengang lah kalo org buat cam 2.

Yumida said...

fuh..panasss ni...
kengkdg org buat2 x phm pasal privacy kita nih...
sabor je laaa

follower ke 110

Muhamad Azam said...

GANAS nyer

Halimatun Sa'adiah said...

jgn biarkan diri kita dipergunakan org!