Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    5 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, April 24, 2012

Bila Blogfyna.com Selalu Bandwidth Limit Exceeded....


Memang dah jangka dah benda nih akan berlaku gak. Tunggu je dia buat perangai. Disebabkan Blogfyna.com tue tengah buat perangai, fyna akan habiskan masa di blog kedua nih. 

Kalau ada rezeki fyna akan tukar apa yang patut kat Blogfyna.com tue. (tengah tunggu cek-cek yang bakal tiba) Tidak diakui, ranking akan jatuh. Tapi nak buat macam mana kan. Redha je lah. 

Siyes. Duk terkulat-kulat je nak susun ayat kat blog personal nih. Umpama nak kena buat karangan 180 patah perkataan je. Adoi..

6 comments:

uLan said...

sabar ya dear... ini dugaan untuk kita.... :-) dulu ulan pun selalu kena mcm nie... ada trafik susah,takde trafik susah gak kan huhuhu

fyna said...

dear ulan : ha'a dear. nak kena sabar je sekarang nih. nasib baik ada blog yg nih lak.

caliph shuriken said...

aisey, ilang mood nk bW kn...

Ini Kisah Tia said...

owh .. ada blog kdua? hehe

fyna said...

caliph : betul2.. ^^;

fyna said...

dear tia : ha'a dear.blog ke dua. in case blog yang pertama tue wat hal, at least ada blog lain.