Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    5 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Monday, April 2, 2012

Bila Fan Page Terabai.. Haaa.. Jadi Macam Nih Lah..

(klik untuk tumbesaran yang suhat)

Maybe ada yang dah tahu fyna ada fan page. Kalau yang dah tahu tue bagus lah (err...bajet retis je kan) Meh la LIKE fan page fyna nih. Klik  FAN PAGE BLOG FYNA. Fyna tak terupdate lagi pape kat fan page tue. Ingat nak letak RSS Feed tue. Tapi asik tak jadi je. Kechiwa. 

At least kalau ada RSS Feed tue, senang lah sikit kan. Next time fyna cuba lagi.Tapi bila fan page tue dah terabai, rasa sedih lak. Macam beli rumah tapi takde penghuni je. Bila tengok fan page member lain, meriah je. 


p/s : awat ayat berterabur je nih. maaf. mood bercuti masih ada. hurm..

2 comments:

fiq. said...

takpe, slow2, hehe

fyna said...

dear fiq : ok ^^;