Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, April 26, 2012

Bila Kekeringan Idea..

 

Kejap taip, kejap delete. Kejap taip, kejap delete. Kejap taip, kejap delete.

Yup. Benda tue lah fyna buat dari tadi. Nak gak buat buat entri, Jeles tengok orang lain ada je entri. Rasa nak je curi idea-idea korang. Meh sedekah kat fyna sikit. Eh..banyak-banyak pun boleh. 

Fyna ingat nak buat entri pasal personal tapi rasa macam malu lah. Kalau fyna nih artis, kompem ramai paparazi yang nak baca. Tue belum wartawan obersi. Perrghh.. *Glamour ko Mak Jemah*. 

Tapi disebabkan fyna nih hanya blogger picisan je, baik buat entri jahit-jahit manik gitu. main masak-masak ke kan. *Tue pun kalau ada yang baca*

Hurm...nampak gayanya memang takde idea lagi sekarang nih.



p/s : yeaahh...dah siap gak 1 entri rupanya.

6 comments:

Ardini Izzati said...

Takde idea tu, biasa. Last2 saya buat entri takde motif. Haha.

john terry said...

kalau x de idea..masuk ni...hehehe
http://t-shirtkedah.blogspot.com/

♥ farhana ♥ said...

sy pon kdg2 takde idea nak mnulis, mmg lemau smacam je..hehe

fyna said...

dear ardini : ^^; ha'a kan.

fyna said...

john terry : ok.

fyna said...

dear farhana : memang ngah lemau je nih. ^^;