Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    6 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, September 4, 2012

RINGANKAN BEBAN : KISAH ABANG ABIL DAN KAK GEE

Photo: gamba "post hari raya"  kak gee and abg abil

Sebenarnya fyna hendak buat entri berkaitan dengan Abang Abil dan Kak Gee semalam (3.9.2012). Tetapi disebabkan kekangan kerja dan terpaksa buat kerja luar, fyna akan tunaikan hari ini. 

Pagi semalam siapa ada tengok MHI? Sebelum pukul 8. Fyna dan parent fyna tengok. Sebenarnya sebelum tue, fyna ada baca kisah Abang Abil dan Kak Gee dalam surat khabar. Apa yang fyna boleh simpulkan, Abang Abil memang tabah. Dan memang bertuah Kak Gee dapat Abang Abil.

Semoga Abang Abil tabah menghadapi segala cubaan dan masa akan datang. Kita doakan semoga Kak Gee cepat sembuh. Amin.


Siapa-siapa yang hendak baca kisah Abang Abil dan Kak Gee, boleh terjah disini.

Korang boleh klik Fanpage Abang Abil juga

Nama : Abil Fikri Ahmad
Bank: CIMB Bank
Account No: 0506-0040577-52-1
H/P No : 016-2634258

Sama-samalah kita menolong dan mengurangkan beban Abang Abil dan Kak Gee.


Nota Kaki :  Dihrapakan sedikit sebanyak dapat meringankan beban Abang Abil dan Kak Gee.

26 comments:

Chic Na said...

sempat jugak tgk semalam. sedih je kisahnya.

TiranaAduka said...

Assalamaulaikum wbth.....
TiranaAduka...ada follow blog tu dan silent reader....rasanya dia kenal TA ekekekkekekekekekkekeeeeee....

fyna said...

dear chic na : sedihkan dear. ==' semoga abang abil tabahkan.

fyna said...

dear TA : yeke? hehehe.

deqjamucuxx said...

ri 2pnh bw kt blog,trsmpak ngan blog abg ni,bce entry dy smpai ngeh2..sdih );

fyna said...

dear deqja : ==' ha'a dear. time tengok kat tv ari tue pun, rasa sebak tengok abang abil tue.

Sally Yatiey said...

Baru je semalam baca blog abang abil ni :) Sedih...

fyna said...

dear sally : kan dear...

~~oOpEt~~ said...

bru nk baca kisah depa..

fyna said...

dear oopet : baca, jangan tak baca dear.

BeLLa said...

kirim slm kat abg abil

fyna said...

dear bella : ^^;

sUke-sUki :D said...

smoga mreka berdua tbah mnghadapi ujian dri Nya =)

piko ija said...

marilah kita doakan semoga dia cpt smbohh..

fyna said...

suke-suki : amin...

fyna said...

piko : betul tue. harapkan yang terbaik utk diorang kan.

noornazuha said...

x follow pulak kisah ni..kenapa ye?

Abil Fikri Ahmad said...

Salamm..terima kasih byk2 fyna n kawan2 semua atas sokongan yg di berikan pada kami berdua di sini, sungguh kami hargainya, tq tq tq..

to bella di atas tu.....wsalammm..

Thanks fyna..

caliph shuriken said...

pnah baca kisah ni kt blog lama dulu...

fyna said...

dear nazuha : ce dear bace kat blog abg abil. pengorbanan seorang suami.

fyna said...

abg abil : wslm. sama2 abg abil. tue je kot fyna boleh bantu. selain doa utk abg abil dan kak gee.

fyna said...

caliph : owh. yeke.

Afiq Din said...

berat mata memandang...

fyna said...

afiq : ha'a. kita hanya melihat kan. yang menanggungnya abg abil tue sendiri.

fyna said...

afiq : ha'a. kita hanya melihat kan. yang menanggungnya abg abil tue sendiri.

Aida Omar said...

Serius sangat beruntung isteri kalau punyai suami mcm abg abil nie.. setia beri sokongan.. pasti ada ganjaran Allah akan bagi nanti.. InsyaAllah. Orang yg sabar tak rugi.. Moga segala urusan Abg Abil dipermudahkan olehNya. Nak tolong dari segi kewangan memang aida tak mampu.. doa sahajalah yg mampu diberikan.