Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    10 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Monday, March 26, 2012

6 Hari Tanpa Blogfyna Dot Com


6 Hari Tanpa Blogfyna Dot Com. Nampak gayanya sampai hujung bulan nih fyna dah tak boleh nak bermanja-manja dengan blogfyna.com. Bukan sebab merajuk tapi masalah yang sama. Tak sampai 3 hari fyna topup jadi balik. Sekarang dah malas nak topup dah. Tunggu reset jelah.

Nasib baik ada yang blogspot nih. At least ada gak blog lain. Kalau tak, takda blog lah sampai hujung bulan nih. Disebabkan blog nih blog personal, jangan risau takda entri berkaitan dengan SEO kat blog nih. Lagipun fyna pun nak try juga blog personal. Macam best je tengok Blog Abg Ben,Blog Hanis Zalikha dan Blog Yuyu. Still hebat macam blog SEO kan. Jeles ok.

Bukan fyna tamak nak ada sampai 2 blog, Susah juga nak manage. Kalah retis. Tapi tak salah fyna mencubakan. Lagipun kalau blog personal nih takda lah terikat dengan entri SEO. Rasa bebas sikit dengan idea-idea yang terbuku kat otak nih. Macam-macam boleh diluahkan. Samada orang nak baca atau tak je. Betul tak?

18 comments:

Detective Fiqa said...

hahaha ini lagi baik :P dapat fiqa komen2 kat sini hahaha

Phat said...

komen komen hehehe

fyna said...

dear DF : thanks adek. sila lah komen selalu. adek kan rajin. ^^;

fyna said...

phat : sila..sila..

Miss Nadya said...

hihi...kne bandwith eh...sabo eh..:)

fyna said...

dear Nad : ha'a.. T_T

sop said...

pakai la unlimeted bandwith.. hehehe

fyna said...

sop : ye.insyaAllah..ada rezeki mmg nak pakai unlimited.. ^^;

caliph shuriken said...

blog SEO ni klau x kena caranya mmg bosan giler, huh...

fyna said...

caliph : betul2..

CikPuan Azizah said...

waaaaahhh beralih arah yer..hehe ingatkan salah masuk blogfyna tadi..hahaha

shida'R said...

hehe..xpela fyna skali skala tukar angin hehe ^_^

fyna said...

dear jijah : erk..tak salah.jgn risau tuan tanah masih sama lagi.. hehehe..

fyna said...

dear shida : tuelah dear. saja nak tukar2 angin kan. asik angin sama je.. tak salah nak tukar2 angin nih..

putera said...

kalau selalu topup bandwidth,,,baik upgrade ke bandwidth yang lebih besar jer,,,untung sikit,,,

faiz fakhirin said...

wohohoho...tu masalah nk handle dot com nih....rajin fyna...nk mengadap coding tu memualkn tu...hehe...

fyna said...

putera : fyna dah upgrade da...huhu...nak kene upgrade pakej lagi up gamaknya...

fyna said...

faiz : fyna nih memang rajin.faiz baru tahu ye... ^^;