Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    5 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, March 23, 2012

Gara-gara Blogfyna Dot Com Bandwidth Limit Exceeded


Kemungkinan ramai yang pelik kot sebab fyna ada blog lain. *macam ramai je yang kenal fyna pula* Blog sebelum ini tetap berfungsi seperti biasa. Fyna tidak akan abaikan blog tersebut. Tetapi disebabkan blog tersebut tengah bermasalah *Bandwidth Limit Exceeded* fyna wujudkan blog ini. 

Sebelum ini memang fyna hendak buat blog lain dan guna blogspot. Tetapi disebabkan kekangan kerja dan waktu, fyna hold kan dulu. Akhirnya hari ini, siap juga blog tersebut. Walaupun agak ringkas tetapi fyna sudah puas hati. *wink*

10 comments:

Phat said...

otai buat blog baru kejap je ada pengikut semula hehe

fyna said...

phat : otai?huhu..fyna mana ada otai phat. tak sampai level tue lagi...

Drakula Comel said...

fyna kn power..kjp je nk kjr ranking dgn pagerank tu..ahaha

fyna said...

dear miera : huhu..power la sangat dear.nih pun kene mula dari bawah gak. ^^;

ieyza afieyna said...

bandwith ? ape tu ?

Cik Kay Jue said...

Bandwidth Limit Exceeded?? tak faham la.. hhuh

fyna said...

dear ieyza : fyna guna hosting dear. kalau lebih limit, memang kena bandwidth. blog jadi macam gambar tue..

fyna said...

dear CKJ : Bandwidth Limit Exceeded tue bila blog dah limit. adeh...fyna sendiri pun tak boleh nak terangkan macam mana. nanti fyna buat entri pasal tue ye.
T_T

Cik Kay Jue said...

ok... huhuhu..

fyna said...

dear CKJ : ^^;