Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Sunday, March 25, 2012

Digi WWWOW Award Punya Pasal

 

Ramainya kawan-kawan yang mencuba nasib untuk Digi WWWOW Award tahun nih. Fyna duk pikir lagi nak masuk ke tak nak nih. Tapi bukan untuk blog nih. Tapi untuk BLOGFYNA nih. Mana tahu ada rezeki anak-anak.

Kalau kalah pun dah adat bertandingkan. Bila tengok calon yang bertanding pun bukan calang-calang blogger wokay. Yang level-level retis gitu. Ternganga gak lah masuk nih. *dah-dah.tutup mulut tue*

Tak salah nak mencuba nasib. Tapi tue lah kan. Adehh.. Tadi time nak masak unutuk lunch ada gak cerita pasal benda award nih kat mak fyna.

Mak Fyna: "Uikss. Siapa ada award-award juga ye. Ala.. Cuba je lah masukkan. Kot-kot menang. Hadiah pun boleh tahan gak kan."
Fyna : "Deng!! Hadiah? Kalau ikutkan hadiah memang menarik. Ingat senang nak menang. Nak masuk kategori mana pun tak tahu lagi nih. Tengok lah macam mana."

Kalau dah masuk nih, kena struggle untuk meraih undi untuk vote kan. Banyak lagi nak kena buat pasnih. Fyna masih kompius lagi samada nak masuk atau tak nih? Debaran nak join nih dah macam nak kahwin lak. Dup Dap Dup Dap gitu.

UPDATE : Siapa yang nak join boleh klik http://www.wwwow.my . Semua maklumat lanjut ada disitu.

14 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

join gak ke? goodluck ek! kita compete ;)

fyna said...

Muhammad Saiazuan : ngee...ngah duk pikir lagi nih. wow..masukkan e? adeeh.... kalahlah fyna macam nih. =='

luqman zakaria said...

ramai lorh yg masok nih~ semua blogger retis kan..arep pon ade cube..tapi xtau la cmne nanti..hehe :P join la..

adza irdawati said...

cubalah dik belum cuba belum tahu.. insyaallah mana tahu rezeki...

salam dari Mak Dara dan Mia Liana =)

fyna said...

luqman : tuelah kan...tak salah kalau mencuba. ^^;

fyna said...

dear mak dara : waaaa..mak dara singgah blog fyna. ^^; fyna nak mencuba gak rasanya. menang kalah belakang cerita. at least ada pengalaman.

faiz fakhirin said...

byknya fyna ad blog...hehe

fyna said...

faiz : mana ada byk..fyna ada dua je. yang nih personal blog ^^;

Jeremy said...

Visiting here again..

Smile!
Drain Camera

fyna said...

jeremy : thank you..

jokergurl said...

Cuba jek fyna.nanti kita tolong vote.

fyna said...

dear jokegurl : hehe. kalau fyna join, fyna bgtahu dear k.. ^^;

tunz said...

wah...mama tunz akn vote yer

TiraPengemis said...

ohhh...kne rajin la yer...hihihi