Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    5 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, March 28, 2012

Rindu Sama Dia

 

Alololo... Sweet je tajuk entri kali nih. Bukan senang fyna nak rindu-rinduan nih, *Sambil nyanyi lagu Rindu-rinduan by Spoon* Kalau boleh fyna tak nak war-war kan rasa kerinduan nih. Tapi tidak adik untuk hati nih. Hurm.. Nak tahu fyna rindu dengan siapa? Kalau suh teka, kompem korang tak tahu siapa kan. kan.


Sebenarnya fyna rindu dengan DSLR fyna. Sekarang fyna guna Nikon D90 saja. Disebabkan ada masalah teknikal, fyna terpaksa gantung dahulu 'my baby' tue. Tak boleh nak amik job. Photoshoot pun kena tolak ketepi. InsyaAllah akan dihantar service. Fyna akan tunjukkan antara hasil-hasil yang fyna pernah bidik dengan 'my baby'. Walaupun tak seberapa tapi nak publish gak. 



Ada banyak lagi gambar-gambar tapi lain kali lah fyna buat entri lain. Sedih pun ada sebab 'my baby' ngah problem. 

27 comments:

uLan said...

ingin nya nak ada DSLR sendiri tapi tak reti nak operate.. hehe jadi model je lah kan dear hahaha

Detective Fiqa said...

wahhh kemain lagii . haha nak kak pinjam kamera tuu :P

fyna said...

dear ulan : model? boleh2.. hehe.. fyna mmg part time photographer pun.. ^^;

fyna said...

dear DF : nak pinjam? hehe..nah..

sis92 said...

wah bgus2..asah bakatmu..sis tgh plan tuk angkut Lumix M43 system =)

fyna said...

dear sis92 : thanks dear ^^;

Cik Kay Jue said...

wah... memang cantik la gambar guna DSLR ni.. mahal kamera ni.. teringin nak ada sendri punya.. huhu... bertuahnya awak fyna..

fyna said...

dear CKJ : hehe.mmg mahal. tp berbaloi dear.

cendol said...

sedapnye ais krim 2...

fyna said...

dear cendol : hehe...nah..amek lah. tp mmg sedap pun..

Aida Omar said...

alamak kamera tu kena berehat sekejap la erk.. ingat kan rindu kat siapa la tadi :P

caliph shuriken said...

bila tgk sini tingin laa beli DSLR satu, huh...

fyna said...

dear Aida Omar : hehe. ha'a. rindu kat kamera. bukan kat sidia. ^^;

fyna said...

caliph : beli lah satu..

miss nisae said...

saya follow blog ni. kalau rajin follow lah balik eh :)
http://missnisae.blogspot.com/

fyna said...

dear miss nisae : thanks ^^;

ema said...

cantek nye. u got that talent dear :)

fyna said...

dear ema : thanks dear..

ZaroL said...

nice la kau...Cuba try potrait pulak, ada masa kita outing sesama. =)

fyna said...

zarol : ngee...outing? jom2..

Minah Gedeban said...

Cantek... Harap boleh kongsi minat... He he he...

SunnyFunny said...

wahh , ada DSLR sendiri .
untung lahh . :)

O CIKTEDDY said...

cik x rindu ape2 pon sbb cik xde nikon or dslr..huk3

aima said...

rindu dslr tu

fyna said...

dear sunny : ^^;

fyna said...

dear teddy : alololo..beli lah satu.

fyna said...

dear aima : ^^;