Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, March 23, 2012

Suka K-POP


K-POP? Kalau popcorn tahu la. Ada yang suka K-POP tapi ada juga yang tidak sukakan. Ehem...fyna suka ok. Semua ini gara-gara adik fyna lah. *pandai salahkan orang lain.* Kalau tidak kerana dia, fyna tak tahu semua ini. Sebenarnya fyna bukannya addicted pun, Suka ala kadar je. *penuh external hdd dengan cerita korea ok*

Sekarang ini duk layan Running Man pula. *Jong Kook Oppa + Monday Couple. Saranghae~*. Semalam lagi lah gara-gara blog yang lagi satu problem, fyna duk layan variety show itu saja. Disebabkan banyak sangat episod, fyna tidak habis tengok lagi. errr.. Siapa lagi yang suka K-POP? Suka tapi tidak obses ok.


p/s : apasal rasa kekok je kat blogspot nih? adeehh...

12 comments:

Phat said...

bleh la...;-)

fyna said...

phat : hehe.. ^^;

ShahzCudin said...

saya layan RM jugak..

Izzati Tatie said...

err..sye xminatlah kpop2 nie sume.sye mnat runng man aje.hikihik

fyna said...

ShahzCudin : layan RM gak ke? hehe. sama la kita.

fyna said...

dear Izzati : RM best kan... tak sabar nak tunggu next episode lak.. ^^;

Azza Rynna said...

saya minat SANGAT !

fyna said...

azza : yeaahh.. ada geng. ^^;

Cik tikah said...

cik tikah suka sgt2!!

aswadz said...

aku pun x khatam lg tgk running man ni. br episod 50 lbh.

fyna said...

dear cik tikah : kan..kan... ^^;

fyna said...

aswadz : sama lah. fyna pun tak khatam lagi. tapi memang best lah. kompem ke RM nak datang malaysia?