Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    10 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, March 23, 2012

Suka K-POP


K-POP? Kalau popcorn tahu la. Ada yang suka K-POP tapi ada juga yang tidak sukakan. Ehem...fyna suka ok. Semua ini gara-gara adik fyna lah. *pandai salahkan orang lain.* Kalau tidak kerana dia, fyna tak tahu semua ini. Sebenarnya fyna bukannya addicted pun, Suka ala kadar je. *penuh external hdd dengan cerita korea ok*

Sekarang ini duk layan Running Man pula. *Jong Kook Oppa + Monday Couple. Saranghae~*. Semalam lagi lah gara-gara blog yang lagi satu problem, fyna duk layan variety show itu saja. Disebabkan banyak sangat episod, fyna tidak habis tengok lagi. errr.. Siapa lagi yang suka K-POP? Suka tapi tidak obses ok.


p/s : apasal rasa kekok je kat blogspot nih? adeehh...

12 comments:

Phat said...

bleh la...;-)

fyna said...

phat : hehe.. ^^;

ShahzCudin said...

saya layan RM jugak..

Izzati Tatie said...

err..sye xminatlah kpop2 nie sume.sye mnat runng man aje.hikihik

fyna said...

ShahzCudin : layan RM gak ke? hehe. sama la kita.

fyna said...

dear Izzati : RM best kan... tak sabar nak tunggu next episode lak.. ^^;

Azza Rynna said...

saya minat SANGAT !

fyna said...

azza : yeaahh.. ada geng. ^^;

Cik tikah said...

cik tikah suka sgt2!!

aswadz said...

aku pun x khatam lg tgk running man ni. br episod 50 lbh.

fyna said...

dear cik tikah : kan..kan... ^^;

fyna said...

aswadz : sama lah. fyna pun tak khatam lagi. tapi memang best lah. kompem ke RM nak datang malaysia?