Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, March 24, 2012

Salah Timbang Ke Salah Diri Sendiri Nih?


Berat dah nak mencecah ke angka 50 kg nih. Nih yang duk pikir-pikir rasanya penimbang tue yang salah. Tak pun dah rosak kot. Saja nak pedajal fyna lah tue. ^^; Turun naik, turun naik dari penimbang dari tadi. Sah, penimbang tue yang rosak. Fyna pasti. *padahal nak sedapkan hati sendiri je*

Yang penting pasni nak kena jaga makan. Tak kan nak makan angin je kan. Rugi je. Nak makan meggi hari-hari? Kompem pasni rambut jadi macam meggi. Elok-elok rambut ala-ala Umi Nazira, jadi rambut macam Hafiz lak nanti. Rasa nak pergi kerja naik basikal je kot. At least boleh turun dalam 4-5 kg kan. Tapi agak-agak sampai tak tempat kerja nanti nih? Itu pun dah jadi persoalan nih.

Nampak gayanya nak kena cari tips yang berkesan nih.

4 comments:

Detective Fiqa said...

taklaa berat sgt ponn :P

fyna said...

dear DF : ngee.. sblm nih berat sis 43.. T_T

Nur Honney Robbi said...

betullah cakap DE tue, btw meh try petua ini

http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/03/petua-kuruskan-badan.html

fyna said...

dear nur honney rabbi : thanks url tue.. fyna nak terjah nih.. ^^;