Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Monday, March 26, 2012

Running Man Lah Sangat. I Loike!!

 

Running Man? Tak ramai yang tahu kot pasal variety show RM nih. Lagi-lagi kalau yang tak minat k-pop. Kompem duk garu-garu kepala. Fyna suka tengok RM nih pun sebab nak release tension time kerja. Konon-konon nak tengok kejap je. Konon je. Padahal lama. Demm!! Nasib baik bos fyna sporting, Kalau tak, dah lama kena sound.

RM nih dah lama dah. Fyna je yang baru tahu. Opss.. Jangan kata fyna ketinggalan zaman, fyna cuma baru tahu je ok. Kalau korang suka cerita yang ala siasat tue, sesuai tengok RM nih. Mula-mula memang tak paham. Dah lama-lama korang akan tahu rentak variety show nih. Nak kena tunggu adik fyna dari Kelantan tue balik. Baru ada geng nak tengok.

Dalam RM nih, fyna suka Kim Jong Kook dan Monday Couple. Siapa-siapa yang nak try tengok RM nih, boleh cuba tengok kat link nih. Klik sini Running Man 

  
Kim Jong Kook a.k.a Commander

  
Monday Couple

12 comments:

hafiz hafizol said...

tataw pun Running man tu ape ..

fyna said...

hafiz : RM nih variety show korea. kalau nak tengok klik link tue.

.: iEyLa :. said...

uwaaa...i suke sngt2 Jong Kook ngn monday couple..
xsbar nk tggu diorng dtg m'sia.. :)

fyna said...

dear ieyla : yeaaahhh....kite sama lah..tuelah kan..dgr2 diorang nak datang malaysia kan..

Detective Fiqa said...

hahaha akak kita minat korea laaa :P

naiemah_ramli said...

erkk..tak prnah tgk pon..teringin jga nak tgk ha...hihihihi...tp kalau tgk kat intrnet mmg lambat lah T_T

dina kasyah said...

hahaha suka suka!

suka tgok kwangsoo! blurr tp kelakr..

RM ni mmg bleh release tension..hhehe

fyna said...

dear DF : ye ke? awat tak bgtahu awal2.

fyna said...

dear naiemah : try la tgk dear.. best!! line tenet slow? alololo...line tue ngada2 je.. ^^;

fyna said...

dear dina : Deng!! betul2.. kwangsoo kelakar. selalu kene buli ngan jong kook oppa.. ^^;

pajong pemalas!!! said...

http://teholimau.blogspot.com/2012/03/ayam-penyet.html

fyna said...

pajong : thanks...nanti fyna singgah ye.. ^^;