Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    6 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, March 27, 2012

Bermanja-manja Dengan Microsoft Front Page

 

Minggu nih nak kena susun senarai kerja dengan teliti. Kawan fyna minta bantuan fyna untuk buat projek website dia. Tapi kena guna Microsoft Front Page. Bukan Fan Page. Kalau fan page, klik-klik saja dah siap. Disebabkan fyna nih sorang je juruteknik komputer kat tempat kerja nih, fyna cuba menolong sebaik mungkin. 

Tengok macam senang tapi bila melibatkan kekreatifan nih yang fyna lemah nih. Duk terkulat-kulat nak buat storyboard. Lagipun dah lama tinggalkan benda-benda time belajar dulu nih. Nak kena wat revision balik. Dah macam fyna lak belajar balik. ^^; Jom ramai-ramai tolong fyna nak?

No comments: