Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, July 7, 2012

WOWWW!! SIAPA SUKA MAKE-UP? ANGKAT TANGAN


Seeeeee...... Daebak! Fyna tak suka make-up sebenarnya tapi bila tengok perubahan kat atas nih macam best je kan.

Kalau pergi kerja nak kena bangun 15 minit awal nih... Ehh.. Tak2. Kena bangun awal 45 minit. Baru jadi macam kat atas nih. 

Hurm...

20 comments:

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

ni maunya kena bangun nam jam awal, muehehe! tido lagi sodap.

fyna said...

dear baby : haha.taw takpe. mahu sambil make up tue tertido. eye shadow ntah ke mana. lipstick ntah ke mana...

mugmerah said...

huishh. dari buruk jadi cantik. mcm ditipu je.

fyna said...

dear mug : hehe..sebab tue namanya make up dear. ^^; suka yang natural beauty je.

Cik Siti Hajar said...

kite suke makeup.. tp xdelah jd sampai berubah sgt...

fyna said...

dear hajar : ^^;

Fiza Suhaimi said...

Fiza kalau nak keluar muka tu koboi tu.. Tak pernahnya nak cuba make up.. Beli je bedak compact, krim bagai segala.. Last sedekah dekat kakak.. Hekhek..

fyna said...

dear fiza : kalau fyna lak, fyna pakai bedak dengan eye liner je. tue pun dah cukup. ^^;

eddiefadhli said...

sayer laki (-___-)

eddiefadhli.blogspot.com

fyna said...

eddie : errr..laki tak yah make up kan?

♥ Nana BamBam ♥ said...

sebab tu dalam islam x kasi sangat pakai mekup, sebab dah ubah wajah kan? mekup lebih2 dah kira tabaruj....mekup sedang2 je dah cun :)

caliph shuriken said...

ditipu idup2, erkk...

KizMySeLf said...

x suka yg mekap tebal..

Yana Libra said...

mmg berubah terus tu~

fyna said...

dear nana : betul2.sebab tue fyna tak suka make up tebal-tebal. yang sedang sahaja ^^;

fyna said...

caliph : hehehe.baru tahu ke?

fyna said...

kiz : samalah dengan fyna.

fyna said...

dear yana : sangat-sangat berubahkan dear~

cik kiwi's said...

kiwi pun tak suka makeup mana,,,,...huhu

fyna said...

dear kiwi : hehe...samalah kita ^^;