Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Sunday, July 15, 2012

BEST TAK JADI BLOGGER?

 


Bestkan jadi blogger. Ke korang rasa tak best? Siap kata jadi blogger best, kenyit mata sikit. *Perrghh.. tergoda Mak Jemah*


Sebab apa fyna kita jadi blogger best?
1. Boleh jadi pemes macam abg BEN ASHAARI. Takpun macam SIS ELLEN (10 tahun akan datang..Kalau lah kan.hehe..)

2. Dapat ramai kawan. Nak ada follower berderet-deret macam FEROZ.

3. Sambil berblog, kita dapat side income. $$$. Boleh lah tambah sikit-sikit kan. Ramai yang jual barang secara online sekarang kan. Samada hendak atau tidak saja. Fyna tidak rasa yakin lagi hendak menjual barang-barang online ini. Sebab itu fyna ada nuffnang, churp-churp dan says. Dapat gak juga hasil dari situ.

4. Tapi yang paling sebab fyna boleh meluahkan segalanya dalam blog. Bukan hendak luahkan perasan marah-marah atau seangkatan dengannya. Mana yang boleh fyna share, tidak salah untuk kita berkongsi. Kalau hendak tanya pendapat pun tidak salahkan


Kalau korang best tak jadi blogger?

34 comments:

zera eira said...

zera suka kawan blogger yg ramah2. :)

kaki bola said...

best sebenarnya ada blog.tp ble da ada blog y berderet follower mcm fyna ni msti rse responsibility lg brt tuk update blog selalu.bg pembaca sesuatu.

Muttallif said...

Best sebab kita dapat membina platform sendiri. Tapi, hati-hati kerana ia juga memberi beban kepada kita jika tidak dikawal dengan baik :)

fya zainal said...

Mmg suka n mmg best :)

QweensheesZ said...

mmg best ! ^^

Sis Eiyan Azian said...

best .. coz we can share anything we want:)

ZouL said...

rasa lebih terupdate sket bila ada blog ni kan heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best..sebab dapat lebih ramai kawan walaupun hanya di alam maya shj..^^

Radsmil said...

mil yang no. 4 tu...heheehe.. untuk meluahkan apa yg ada dalam fikiran...xD

caliph shuriken said...

sy suka bW sbb bole baca mcm2 kt blog kwn2 ^^

~~oOpEt~~ said...

suka berblog sbb ada benda y bleh dsmpaikn scra xlagsug :D haha

kaishin said...

best..dapat tau macam2 cerita dan info masa blogwalking :)

Phat said...

best je..layan kan kepala sendiri..tp tanpa support kawan2 x jadi gak hehe

cendol said...

cendol pn suke jgk berbelog..saje2 kalo bosan boleh pegi komen2 kat belog org..just happy blogging!

Dakara said...

best jugak jadi blogger, tapi kena hati hati, tak semua orang suka apa yg kita tulis :D

zana said...

suka berblog dari berfb..sume blogger suka tengur sapa..x sombong..tapi mmg sonok jd blogger ni.. :)

fyna said...

dear zera : samalah. fyna pun suka blogger yang peramah. best kan.

fyna said...

kaki bola : follower fyna tak ramai pun. biasa2 je. tapi fyna sangat sayang semua follower fyna. ^^;

fyna said...

talliff : hehe. betul-betul. kena pandai manage masa supaya tidak rasa terbeban.

fyna said...

dear fya : best dan suka kan dear~

fyna said...

dear qween : ^^;

fyna said...

dear sis : yup dear. tue yang penting kan. sharing is caring gitu.

fyna said...

zoul : ha'a. takdelah macam ketinggalan kan.

fyna said...

dear lily : betul tue dear. tak salah kalau kita hendak ada ramai kawan. lagi-lagi dari kalangan blogger.

fyna said...

mil : hehehe. kadang-kadang yang terlintas tidak salah untuk kita berkongsi bersama-sama kan.

fyna said...

caliph : hehehe. tue pun antara yang fyna suka wat. cerita macam-macam dari kawan. sebab dari penulisan diorang akan buat kita tidak bosan untuk jadi blogger.

fyna said...

dear oopet : betul tue dear. ^^;

fyna said...

kaishin : yup. sebab tue best jadi blogger sebab macam-macam info kita dapat kan.

fyna said...

phat : kawan-kawan blogger sangat penting kan. tanpa diorang siapa lah kita nih ye.

fyna said...

cendol : hehehe. fyna sebab bosan lah fyna wat blog nih. untuk hilangkan rasa bosan. kalau tak...

fyna said...

dakara : ha'a. sebab dalam ramai-ramai yang suka kita tetap ada yang tidak senang dengan kita kan.

fyna said...

dear zana : sebab tue fyna tak kisah kalau takde fb. yang penting mesti ada blog. ^^;

Miss Etown said...

hi.. im already follow ur blog.. feel free to visit n follow me back. thanks :)

fyna said...

miss etown : thanks~