Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    9 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, July 13, 2012

TUKAR TEMPLATE.. SIAP SUDAH. OK KE TIDAK NIH?


Tak sempat hendak bermanja-manja di sini. Sebab duk sibuk cari template untuk BLOGFYNA.COM. Grrr.. Siap tukar sudah. Sebab template yang lama agak bosan. Maybe template yang kali ini, ok sikit kot.

Disebabkan blog tue fyna guna wordpress, jadi template pun agak terbatas. Tidak banyak yang lawa macam template blogspot. Hadaplah template yang sesuai.

Fyna cuba hendak aktifkan balik blog SEO fyna tue. Ranking sudah jatuh. ==' Sudah teruk sangat. Chaiyok!! Korang sila-sila ke BLOGFYNA.COM tue. 

Agak-agak korang, ok tak template baru fyna tue?

13 comments:

~LoVE PiNk~ said...

ok sgt2 dear..~~

hee dtg menyokong fyna..go go chaiyok

zaxx said...

yg ni nice...lagi cute..suka sgt..:)

Sop Nama Saya said...

simple is better :)

fyna said...

dear love pink : yeke? thanks. sebab dah pening nak pilih template yang sesuai.

fyna said...

zaxx : hehe.. ok2 ^^:

fyna said...

sop : yeaahh!! ok sop.

caliph shuriken said...

kjap nk singgah tgk ^^

fyna said...

caliph : hehe..sila2..

tirahzairi said...

ok lettew....hehe

fyna said...

dear tirah : thanks dear~

Pecinta pink^^ said...

wah..terjah:P

yana yani said...

dah ok

Tinta Lana said...

Salam.

Walaupn jarang2 gi blog seo fyna..tpi, lana rasa yg skrg lebih baik, kemas dari sebelumnya ^_^