Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, July 17, 2012

SILA TUKAR NAMA BLOG. NAMA BLOG TAK CANTIK!! HAIISHH... SABAR JE LAH MAK JEMAH.


KLIK UNTUK TUMBESARAN SIHAT

Tajuk entri kali ini berkaitan dengan komen yang fyna dapat. Fyna tidak marah. Tak sentap. Rasa nak gelak saja. Apalah salah nama blog fyna? 

Actually komen itu fyna dapat untuk blogfyna.com. Kali pertama nama blog fyna menjadi isu. Persoalannya memang betul ke nama blog fyna tak cantik?

Sebab bagi fyna, nama blog fyna telah menjadi trendmark tersendiri. Kemungkinan minah itu admire fyna kot?


46 comments:

.: iEyLa :. said...

hambooii...suke suki je ckp name blog org xbest..
xpe..i suke je name tu..hiks..

nanieybarnieylurviey said...

ADA JGK YG MCM NI YE...
NANI TGK OK JE.. XDE MSLH PUN..

namiacinta said...

memilihan URL blog sangat penting
ianya untuk memudah kan orang ingat url blog kita .. sama ada cantik atau tidak untuk pandanga peribadi ... yang penting kita rasa selesa dengan nama yang kita pilih ...

fyna said...

dear ieyla : takpelah sis.. nak wat macam mane kan.. ^^;

fyna said...

dear naniey : maybe pandangan dia lain kot dear.

fyna said...

namiacinta : betul tue. yang penting owner tue sendiri. sebab tue fyna pilih nama blog yang orang ingat.

Radsmil said...

pelik giler... suka ati orangla nak letak nama apa pun... bukan kau punya blog... -_-... ada juga manusia macam nie ya.. neway, rads nak gelak sama sekali dengan fyna...hehehe.. padan muka dia... :)

~LoVE PiNk~ said...

erkk...

berani sungguh..

masing2 ade trekmark tersendiri...

just be urself dear..

=)

tirahzairi said...

heheh...sbr yer jemah...hehehe

Onitsuka_hana said...

sabar jelah. nama blog hana pun cm xbest gak. kalau tukar nanti mesti orang keliru dengan blog kita

haz said...

bwk byk bersbr jela yep. haz pun url blog guna nama je. haha

Pecinta pink^^ said...

kalo nak ikut nme blog sy lagi merapu..haha..aduhai..abaikan je dear..dah okey dh nme blog fyha tuhh..

Dear KHY said...

sabar jelah , mugkin dia tu haters awak ke atau dengki dengan awak . sabo jelah dengan dengan budak-2 tak matang nie

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html marilah join sini dear. banyak hadiah menarik

fyna said...

rads : hehehe.. jom gelak sama-sama. ^^; susah nak puaskan hati semua orang kan. manusia manusia...

fyna said...

dear LP : ha'a dear. fyna lebih selesa jadi diri sendiri. ingat senang ke nak cari nama tue kan dear.

fyna said...

dear tirahzairi : jangan risau. nasib baik mak jemah nih penyabar. kalau tak, dah lama dah orang tue makan senduk mak jemah nih. hehehe..

fyna said...

dear hana : tak yah tukar dear. sebab nanti orang dah selesa dengan nama blog dear tue. ^^;

fyna said...

dear haz : senangkan kalau guna nama sendiri je kan dear. ke minah tue pelik dengan nama fyna tue?

fyna said...

dear PP : hehehe.. memang fyna abaikan je. tapi suka gak nak wat entri pasal nama blog fyna tue.

fyna said...

dear KHY : ehehe..ntah lah dear. maybe minah tue nak nama blog macam tue jugak kot.

fyna said...

dear ieda : ok dear.

Detective Fiqa said...

okayy bagi df karate diaa jap errr

fyna said...

dear df : karate? hehehe. klu sis, bukan setakat karate taw dear. more than that sis buat. ^^;

Cik Sweet Pea said...

Aik...suka hati la nak letak nama apa pun....gegehheheh...x paham tol

Sop Nama Saya said...

atau pun dia nak nama blogfyna sbb tu dia suruh fyba tukar.. boleh dia ambil.. hehehe :)

caliph shuriken said...

klakar jaa baca comment tu.. tp memandangkan blog fyna tu .com so kira mcm ada btul jgak org tu terlebih prihatin, hikk...

Muttallif said...

Tak mengapa, itu komen yang membina supaya kita berfikir :)

sedutzone said...

Ahakz... tu namanye die dengki la tu... takpa, doa org teraniaya makbul tau.. ahakz...

Suara Kalbu said...

Salam ukhwah,

Pada akak, ok aje nama blog ni.. Apa yang tak kena pada dia ?

Susah betul kalau orang suka komplain ni adehhh

~~oOpEt~~ said...

err.. pet rasa best ja nama blog fyna.. rsa nma full fyna kn? :)

syiela said...

lantak dia la fyna nak cakap apa.. anggap je itu suara2 sumbang yang sangat jeles...

HanaNabihah said...

eheh. nama dia kebabom meletopss sgt kah? adess.

Chic Na said...

eh ade pulak mcm tu kan. minat kat fyna kot. hihi..

taqiy said...

sllu yg ckp tk best gaya cmtu yg cemburu/minat kat fyna or sje cr attention. hahahhaa

fyna said...

dear sweet : hehehe..sebab minah tue yang tak paham kan. ^^;

fyna said...

sop : kebarangkalian mungkin macam tue kan. saja je tue kan nak amik nama blogfyna tue.

fyna said...

caliph : haha. macam tue pulak ye. prihatin sangat dah tue.

fyna said...

talliff : ha'a. fyna pun thinking positive je. ^^;

fyna said...

sedutzone : amin. ^^;

fyna said...

suara kalbu : ala..susahlah kak nak puaskanhati semua pihak kan.

fyna said...

dear oopet : ha'a...tue ada kaitan dengan nama fyna. ^^; fyna suka je nama blog tue.

fyna said...

dear syiela : hehe.. tue lah. sibuk je suara sumbang tue kan.

fyna said...

dear hana : sebab meletup lah dia saja nak kasi nama blog fyna pun meletup gitu.

fyna said...

dear chic na : minat kat fyna? ke minat kat blog fyna? kira nih macam admire la ye..

fyna said...

dear taqiy : hurm...saja nak perhatian kot minah tue.. eeiuwww..