Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Monday, July 9, 2012

REALITI KE FANTASI?

Photo: Ada sesiapa yang berani duduk rumah ni??? Tingginyerrr~ =)

Jangan tanya fyna, samada tempat diatas ini wujud atau tidak. Tetapi andai kata wujud, sanggup tidak korang tinggal di situ?

Kalau fyna, baru saja pijak anak tangga yang kedua, mahu pengsan dah. Itu baru anak tangga kedua kan. Kalau anak tangga yang berikutnya macam mana pula.

39 comments:

Maiyah said...

salam.. klau akak mmg x dapek nak nolong.. sape nk tarik naik huhuuu.. tp mesti view kat atas tu cantik

~~oOpEt~~ said...

err.. xminat tggal atas pokok jenis naik tangga.. risau jatuh dlu sebelum sampai :D

hairy said...

mmg xla nk stay situ..ahaha

fyna said...

dear maiyah : tahu takpe. view cantik? hahaha..tue belakang cite.. ^^;

fyna said...

dear oopet : ala...baru mencabar dear.

fyna said...

hairy : best pe?

Acik Ain said...

kalau ain kan . ain tbang pkok tue , ltakk rmah tue kat bwah . hekhek

Acik Ain said...

kalau ain kan . ain tbang pkok tue , ltakk rmah tue kat bwah . hekhek

nanieybarnieylurviey said...

terasa gayat plak tgk.. kalau kukuh ok la.. tp kalau x??

syiela said...

bestnya kalau angin mesti bergoyang2 tapi kalau robut.. ayok!

fyna said...

ain : ok gak idea tue. ^^;

fyna said...

dear naniey : kalau x kukuh, paham2 lah...ehehehe..

fyna said...

dear syiela : hahahaha..kalau ribut, bukan takat best je. mahu pengsan mak jemah.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tengok jer pun dah gayat..apatah lagi bila berada di situ..tak sanggup... :)

fyna said...

dear lily : baru namanya mencabar ^^;

sedutzone said...

realitinya rumah tu memang ada kat situ, fantasi nya xder saper leh naek, nnt roboh... ahakz...

Pecinta pink^^ said...

wah,,amazing..tapi takut kalo umah gitu..hee

taqiy said...

tarzan kot tinggal kt situ hik3

Muttallif said...

Sanggup, tapi untuk sementara waktu sahaja :) Tinggi.....

fyna said...

sedutzone : ada ye rumah tue? *pengsan jap*

fyna said...

dear pecinta pink : fyna pun takut juga ^^;

fyna said...

dear taqiy : tarzan? ha'a kan. betul juga tue.

fyna said...

talliff : waaaa..kira berani lah juga tue. walaupun sementara. ^^;

farah.fauzi said...

perghhh..gayat wooo..mmg x laa farah sampai kat atas tuh..kecut perott

Emma said...

waaah, cam best je tggl kat tpt cmnih! nice view tuuu.. hehe

fyna said...

dear farah : hahaha...tahu pun. belum sampai atas, dah pengsan lak kan.

fyna said...

dear emma : best? perrghh... memang nice view. dah sampai atas sana, nak pikir time nak turun lak.

Emma said...

ye x ye jgk kan.. nk turun tu payahh.. hahaha.. mnggeletar kaki tu turun bwh.. hahah

fyna said...

dear emma : haaaa..baru tahu. takpe2..try lah naik dulu macam mana kan..

caliph shuriken said...

klau weekend bole laa sggah kjap, hikk...

Fatihah said...

tak sanggup! haha

AyueJean said...

stabil ke umah cmni??

kaishin said...

sayup je mata memandang ke bawah..gayat gayat hehehe

fyna said...

caliph : pergh....konon2 rumah tumpangan lah ye. ^^;

fyna said...

dear fatihah : hehe. samalah kita. baik makan goreng pisang cecah sambal kicap ngan minum air kopi kan.

fyna said...

dear ayue : jurm...tengok dari struktur yang sedia ada, 99% memang tak KUKUH.. ^^;

fyna said...

kaishin : memang sayu pun. mahu muntah hijau dari atas tue.

Marchello Elmo said...

Haha ,, saye tak sanggup la ... kalau tertinggal brg kat bwh ,, seksa je kene naek turun ulang alikk ..

amranaiman said...

nk turun balik malas tu :D