Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, July 26, 2012

TAKDAN HENDAK UPDATE. SEDIKIT MASA UNTUK BLOGFYNA.COM.


Actually fyna tak ada masa sangat hendak update blog personal fyna untuk bulan ini. Sebab kekangan untuk blog rasmi fyna (Blogfyna.com). Disebabkan ada beberapa hal yang perlu fyna utamakan. Kemungkinan ada yang singgah blog ini tengok blog fyna ini tak berapa hendak update sangat. (Padahal memang tak update)

Bukan taknak update. Hendak sangat tapi fyna perlu beri laluan kepada blogfyna.com. Terdapat beberapa masalah teknikal dan terpaksa adjust beberapa setting dekat blog tersebut. Masih lagi cuba menyelesaikan. Fyna budak baru belajar, memang ambil masa sikit.

Tapi fyna tetap akan curi-curi masa update dan belai-belai blog personal kesayangan fyna ini. Tetap hendak berkongsi pengalaman berpuasa dan macam-macam cerita yang fyna hendak celoteh disini. Waaaa.. Rindu sangat-sangat hendak buat luahan perasan. Tapi... Tunggu sahaja next entri fyna nanti. Daa~ 


UPDATE
Problem masih tak settle lagi. Ada siapa-siapa yang pandai wordpress? Ngeee.. Makin pening lak kepala Mak Jemah macam nih. Tolong!!
Lah nih Bandwidth pula. Adehh.... Sabar je lah.



4 comments:

Detective Fiqa said...

hahaha kecian pulak akak.
hmm sy tak tau lahh huhuhu sy tak reti pakai wordpress hehehe

caliph shuriken said...

oic, problem bandwidth ni laa sy tgk wktu singgah blog fyna tu.. sori, x mahir wordpress laa, huh...

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

pekabar fina....

kalau urus dua blog ...agak susah pada mulanya.....
sabar....
saya singgah yg nie je....senang looding...laju...

KorN said...

ape kate fyna update blog personal ni jer.. blog lain xyah... ekeke.. boleh dak cam ni? =)