Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, July 4, 2012

MACAM INI LAH JADI KALAU TAKDE IDEA


Actually sepatutnya fyna sudah post entri untuk hari ini. Tapi............ masalah sekarang ialah

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Takde idea!!


Siapa yang ada lebih, boleh sedekah dekat fyna ye.Tengah cari idea dari tadi. Asyik tak timbul-timbul ideanya.

Sambil fyna blogwalking, cari-cari gak idea. Tapi masih lagi takde idea.

Apa hendak buat kalau takde idea ini? Adehh...

25 comments:

nanieybarnieylurviey said...

share something yg mungkin org tak berapa thu.. heee..

dayteen lea said...

kat blog saya ade 100 idea untuk berblog. haha pilih je

fyna said...

dear naniey : pikir2 gak macam tue...

fyna said...

dear dayteen : yeke? hehe..nanti fyna singgah blog dear ye..

dayteen lea said...

ya la.. xkn nak tipu.he :))

fyna said...

dear dayteen : hehehe... best2..nih yang sayang dia nih..

dayteen lea said...

muahx muahx :))

fyna said...

dear dayteen : ^^; muahx juga..

syiela said...

ilham.. ilham... cepat la datang.. kang ilham lain plak datang nyendeng ye hehehehe

azizah :) said...

biasalah yunk..jijah pon kdg2 xde idea jugak.. biar jela blog tak update! hehe

Maiyah said...

salam..

akak punya xde idea sampai 6 bulan x update hehe

fyna said...

dear syiela : hahaha...ilham lain ye dear... ^^;

fyna said...

dear jijah : tue yang jadi sekarang nih. abih dah idea kat draft tue.. ^^;

fyna said...

dear maiyah : 6 bulan? lagi dasat.. ^^;

|shuhadaothman|TM said...

tepek gambar je fyna. hehe. shu cmtu la ble xde idea. muehehe

fyna said...

dear shu : ^^; fyna tepek gambar shu je lah...

Zul De Alexis said...

sm pon dh tak de idea..serius sedih!

fyna said...

sm : sedihkan... blog lain meriah je dengan entri kan..

Muttallif said...

Nak Taliff tuliskan untuk fyna ke? :)

fyna said...

tallif : alololo..boleh gak. sangat dialu-alukan gitu. ^^;

Encik Atan said...

samelar...

fyna said...

encik atan : senasiblah kita ye...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak skrg pun takde idea nk wat entry apa utk esok.. ilham2 sila lah datang.. :)

fyna said...

dear lily : takpe2... kite tunggu esok..mana tahu ilham datang kan.. ^^;

ain dzaya said...

ini pun dah jadi jenis entri la fyna oiii!!
hadeehhh!
Ah Lan Wa Sahlan Ya Ramadhan ♥