Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, July 4, 2012

MACAM INI LAH JADI KALAU TAKDE IDEA


Actually sepatutnya fyna sudah post entri untuk hari ini. Tapi............ masalah sekarang ialah

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Takde idea!!


Siapa yang ada lebih, boleh sedekah dekat fyna ye.Tengah cari idea dari tadi. Asyik tak timbul-timbul ideanya.

Sambil fyna blogwalking, cari-cari gak idea. Tapi masih lagi takde idea.

Apa hendak buat kalau takde idea ini? Adehh...

25 comments:

nanieybarnieylurviey said...

share something yg mungkin org tak berapa thu.. heee..

dayteen lea said...

kat blog saya ade 100 idea untuk berblog. haha pilih je

fyna said...

dear naniey : pikir2 gak macam tue...

fyna said...

dear dayteen : yeke? hehe..nanti fyna singgah blog dear ye..

dayteen lea said...

ya la.. xkn nak tipu.he :))

fyna said...

dear dayteen : hehehe... best2..nih yang sayang dia nih..

dayteen lea said...

muahx muahx :))

fyna said...

dear dayteen : ^^; muahx juga..

syiela said...

ilham.. ilham... cepat la datang.. kang ilham lain plak datang nyendeng ye hehehehe

azizah :) said...

biasalah yunk..jijah pon kdg2 xde idea jugak.. biar jela blog tak update! hehe

Maiyah said...

salam..

akak punya xde idea sampai 6 bulan x update hehe

fyna said...

dear syiela : hahaha...ilham lain ye dear... ^^;

fyna said...

dear jijah : tue yang jadi sekarang nih. abih dah idea kat draft tue.. ^^;

fyna said...

dear maiyah : 6 bulan? lagi dasat.. ^^;

|shuhadaothman|TM said...

tepek gambar je fyna. hehe. shu cmtu la ble xde idea. muehehe

fyna said...

dear shu : ^^; fyna tepek gambar shu je lah...

Zul De Alexis said...

sm pon dh tak de idea..serius sedih!

fyna said...

sm : sedihkan... blog lain meriah je dengan entri kan..

Muttallif said...

Nak Taliff tuliskan untuk fyna ke? :)

fyna said...

tallif : alololo..boleh gak. sangat dialu-alukan gitu. ^^;

Encik Atan said...

samelar...

fyna said...

encik atan : senasiblah kita ye...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak skrg pun takde idea nk wat entry apa utk esok.. ilham2 sila lah datang.. :)

fyna said...

dear lily : takpe2... kite tunggu esok..mana tahu ilham datang kan.. ^^;

ain dzaya said...

ini pun dah jadi jenis entri la fyna oiii!!
hadeehhh!
Ah Lan Wa Sahlan Ya Ramadhan ♥