Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Wednesday, June 20, 2012

BILA FACEBOOK MENGADA-NGADA

(KLIK UNTUK TUMBESARAN SIHAT)

Sebenarnya benda nih fyna kena beberapa hari yang lepas. Fyna saja nak tengok lama ke kejap problem ini. Tapi boleh tahanlah juga. Lama juga problemnya. Fyna rasa sampai hendak geget je.

Paparan akan jadi seperti diatas. Kejap ok, kejap tak. Tidak keluar apa-apa pun. Cuma yang keluar header sahaja.  Actually benda ini terjadi masa nak ping entri dekat group.

Ke fyna sorang je yang kena? Kalau fyna sorang, maknanya laptop ini yang something wrong~ =='

7 comments:

Sam Bredariol said...

tak faham.. apa yg jadi dgn fb sebenarnya???

fyna said...

sam : fb jd mcm kat atas. tak kuar pape.

~~oOpEt~~ said...

guna chrome eh? kalau chrome, try clear cache.. sbb pet pernah jdi mcm tu

fyna said...

dear oopet : tuelah. fyna dah try wat dah. pas restart tue dah ok dah. kadang-kadang jadi macam nih kot ^^;

Mia Liana said...

uikkk.. pelik... kak mia tak kena plak... hmmmm

fyna said...

sis mia : hehe. fb ngada-ngada ngan fyna tue kot.

misshannajr said...

akak pun sama jd cmni tau..geram jer rasa