Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, June 8, 2012

(ENTRI BERGAMBAR) KURSUS BERSAMA TEMAN-TEMAN


(Kenal tak fyna yang mana satu?Ye..ye..saya yang berbaju kurung putih tue.)


Sebenarnya nak buat entri nih minggu depan. Tapi...tapi..tapi... (gagap pula) hari nih rajin pula.  So, fyna proceed je entri nih. Gambar kat atas nih pun curi dari facebook kawan. (Padahal bawa kamera sendiri..) Takpe2.. Fyna dah minta izin dari kawan.

Actually time nih fyna masih tak sihat lagi. Demam pun tak kebah lagi. Dengan selsema. Tapi alhamdulillah dapat hadir kursus tue juga.

Fyna letak sikit je gambar sebab gambar lain-lain dari kamera fyna sendiri.



4 comments:

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

kecian... huhuhu

fyna said...

sis : haha..jangan nak kesian sangat..

aziera zamshi said...

pergh...aku jugak yg tak de nama lagi..best la sesekali jumpa membe2 lama....rindu..teringat masa kursus kat empress tahun 2009...bnyk kenangan

fyna said...

dear aziera : hehe..tuelah...bila time kursus nih, teringat kawan-kawan time kat empress dulu..rindu ko..==;