Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, June 30, 2012

EDISI TROLL : JOM ORDER PIZZA HUT



Sabar je lah kalau dapat customer macam nih.

16 comments:

~~oOpEt~~ said...

haha.. mcm melampau je bunyi.. call pizza nk domino :D

sedutzone said...

hahahah... pizza hut sedap, domino pon sedap... ahakz

WNA said...

hahaha. dasarrrr ampehhh :P

fyna said...

dear oopet : tuelah..nasib baik call. kalau depan2 dah kene hempuk ngan meja dah..

fyna said...

sedutzone : dua2 sedap!! nyum...nyum...

fyna said...

WNA : hahaha...memang hampeh pun.. sengal je kan yang call tue.

Ayie Abas said...

kartun troll mmg popular di blog dan fb ayie tengok...

caliph shuriken said...

so notie kacau cmtu, huh..

*tp sy lebih suka pizza hut ^^

fyna said...

abg ayie : ha'a.... untuk release tension layan gak troll tue..

fyna said...

caliph : agak2 ada tak org mcm tue? suke pizza gak. ^^;

tasya nabil said...

haha. ada jgak org cm tu.

fyna said...

dear tasya : haha.tuelah pasal..

kaishin said...

agak-agak kalau tepon betul2 dia bagi tak no domino tu..hehehe :D

fyna said...

kaishin : lepas orang tue mintak no dominos,kompem line disconnect.. ^^;

mira maisara said...

haha..saje je nak kondem kan pizza.. :D

fyna said...

dear mira : hahaha..tuelah pasal ^^;