Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, June 30, 2012

EDISI TROLL : JOM ORDER PIZZA HUT



Sabar je lah kalau dapat customer macam nih.

16 comments:

~~oOpEt~~ said...

haha.. mcm melampau je bunyi.. call pizza nk domino :D

sedutzone said...

hahahah... pizza hut sedap, domino pon sedap... ahakz

WNA said...

hahaha. dasarrrr ampehhh :P

fyna said...

dear oopet : tuelah..nasib baik call. kalau depan2 dah kene hempuk ngan meja dah..

fyna said...

sedutzone : dua2 sedap!! nyum...nyum...

fyna said...

WNA : hahaha...memang hampeh pun.. sengal je kan yang call tue.

Ayie Abas said...

kartun troll mmg popular di blog dan fb ayie tengok...

caliph shuriken said...

so notie kacau cmtu, huh..

*tp sy lebih suka pizza hut ^^

fyna said...

abg ayie : ha'a.... untuk release tension layan gak troll tue..

fyna said...

caliph : agak2 ada tak org mcm tue? suke pizza gak. ^^;

tasya nabil said...

haha. ada jgak org cm tu.

fyna said...

dear tasya : haha.tuelah pasal..

kaishin said...

agak-agak kalau tepon betul2 dia bagi tak no domino tu..hehehe :D

fyna said...

kaishin : lepas orang tue mintak no dominos,kompem line disconnect.. ^^;

mira maisara said...

haha..saje je nak kondem kan pizza.. :D

fyna said...

dear mira : hahaha..tuelah pasal ^^;