Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Tuesday, June 12, 2012

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER DAN RAKAN BLOGGER

 
Syarat-syarat Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger:

  • Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.

  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger

  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.

  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.

  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.

  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.


  • NAMA BLOG : Blogfyna / Skodeng Sini 
    BILA MULA BERBLOGGING : Sekitar Tahun 2009
    KENAPA BERBLOGGING : Mula-mula sekadar suka-suka tetapi sekarang mula aktif.
    IDOLA : BEN ASHAARI


    Siapa yang nak join segmen nih boleh klik SINI. Elok untuk blogger baru macam fyna nih. 

    8 comments:

    hasrul hassan said...

    As-Salam.
    Teruskan aktif... nak aktifkan diri leh cuba petua dan pedoman yang diberikan HH selama berblogging di www.hasrulhassan.com tu yer.

    amengs88 said...

    hai... sya dari segmen yang sama... jalan jalan kat sini ye... nti jenguk2 la blog sya... sya da follow

    http://azmengs.blogspot.com/

    fyna said...

    amengs88 : orite~

    UmmiAbi said...

    Salam perkenalan..:)
    Done follow...
    Sudi2lah datang singgah & jenguk blog ummi ye..:)

    http://nukilanummiabi.blogspot.com/

    ::CIK LYNN:: said...

    cik lynn dari segmen yg sama :)

    jom jalan2 blog cik lynn plak...

    lynnlinda.blogspot.com

    fyna said...

    abg HH : terima kasih. fyna akan ikut tips dari blog abg HH.

    fyna said...

    dear ummi : thanks. salam perkenalan jugak. ^^;

    fyna said...

    dear lynn : ok dear~