Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    9 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, June 21, 2012

MASIH TIDAK DAPAT BE / BUFFERED EARNING? SAMALAH KITA | TIPS UNTUK DAPAT BE


Tidak ada Buffered Earning / BE? Rileks. Janga kecewa. Bukan rezeki kita lagi. (Perghh.Memang terbaiklah ayat hendak sedapkan hati sendiri)

Siapa yang ada BE yang lebih boleh bagi dekat fyna ye. Hehehe.

Disebabkan agak susah hendak dapat BE, fyna dengan rendah dirinya cuba untuk belajar dari kesilapan dan cari tips-tips yang berkaitan. 


22 comments:

caliph shuriken said...

BE ni ikut rezki jgak, kdg2 trafik tinggi x dapat pun...

fyna said...

caliph : ha'a kan caliph. rezeki masing-masing.

Blog Epic Scene said...

such beautiful blog! nice design...aku blm dpt nuffnang gak..huhu campaign dah dekat 50++

fyna said...

blog epic : thanks ^^; samalah kita. hehehe. takpe2... kena berusaha dan bersabar.

el said...

k.el nah ikut tips2 nak dpt BE tu
alhamdulilah mmg berkesan..tp sjk dpt BE tu
dah x hantar tiket kt nuff..
BE k.el makin lama makin jd ME..hahaha
skang mmg xde BE..smua dah jd BE
so skit lagi nak capai target
so kena hantar tiket lagi ni..hahaha

cendol said...

InshaAllah ade rezeki fyna nanti..jgn keciwaaa haha

~~oOpEt~~ said...

pet xpernah dpt BE tp biskut merrie selalu :D

Dianaa said...

Eh eh, link dari blog D la. Hihi :D thank youuu :D
Btw cuba kekalkan ikut tips tu. InsyaAllah ada rezeki, dapat la BE :)

afzalsukasuki said...

hehe entahla sebab jarang anta tiket rasanya, malas sangat nak cara la fyna hehe :D

fyna said...

dear el : tuelah. tengah gak berusahakan. ^^;

fyna said...

cendol : insyaAllah. kalau hendak seribu daya. ^^;

fyna said...

dear oopet : hehehe.samalah kita.

fyna said...

dear Diana : ha'a. dari blog u dear. i terapkan apa sahaja tips dari blog u. insyaAllah cuba sehabis baik.

fyna said...

tok apjal : haha. apalah tok nih. meh rajin2...babap kang..

|shuhadaothman|TM said...

BE bru pergi tinggalkan shu U_U

fyna said...

dear shu : yeke? alololo..takpe.pasni ada lagi.

dazzi lurzzi said...

hahah..biasa la tu..meh sini pulak

entry = bila nak cashout

fyna said...

dazzi : takpe.rezeki masing-masing. kalau tak dapat sekarang, mana tahu esok ke, minggu depan ke kan.

kaishin said...

dia bg kita ambik tak bagi pun takpe hehe

fyna said...

kaishin : waaaa..gitu ye. kalau macam tue, nanti bila dapat BE, bagi fyna ye.

kaishin said...

Eh kalo dia bg sy..sy la yg punya mana leh bg fyna..hurm takleh2 hehe

tirahzairi said...

xde la....nuff...