Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    5 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, June 16, 2012

RANKING ALEXA? TAK PENTING PUN.


Majoriti blogger mesti tahu pasal ALEXA kan? Sejak fyna ada blog personal nih, fyna pun dah tak pandang sangat dah dengan ranking-ranking nih. Buat pening kepala Mak Jemah je. Tapi untuk blog personal yang nih lah. 

Tapi kalau di BLOGFYNA.COM fyna amat kisah sebab blog tue fyna bermain dengan SEO. Hehehe.

Sebab fyna nak enjoy je bila ada blog personal nih. 

12 comments:

cik violet said...

boleh x aja pasal alexa and SEO? hehe. email me ea. cikviolet@yahoo.com.

xpon drop komen kat blog :)

hasrul hassan said...

Ok tuh... blogger tegar gak ni ..hehehehe...

www.hasrulhassan.com

PANDUAN SEO: http://www.hasrulhassan.com/2012/02/panduan-menulis-blog-6-perkara.html

fyna said...

dear violet : nanti fyna email ye. lain slow malam nih.

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

fyna said...

abg hasrul hassan : waaaa....abg otai komen blog fyna. hehehe. segan je rasanya. mana ada tegar. blog nih pun baru je masuk 3 bulan. banyak lagi nak kena belajar.

fyna said...

dear shermieyna : ok.thanks dear. nanti fyna follow blog dear ye. ^^;

Sally Yatiey said...

Betul2. Amat penting bagi blog SEO :D hee

fyna said...

dear sally : sebab tue blog personal nih fyna tak kejar sangat. kalau tak, tak best ^^;

muhammad asyraf said...

Assalam saya dari

http://kisahsigemok.blogspot.com/

nak tanya pasal seo dan alexa..

Boleh emailkan kepada muhammadasyrafyahya@gmail.com

fyna said...

muhammad asyraf : ok.thanks ^^;

Beckhrooy said...

asalkan happy haha

fyna said...

beckhrooy : yup. yang penting kita happy kan.