Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, June 21, 2012

(GAMBAR) JALAN-JALAN CARI MAKAN : RESTORAN GENG'S CORNER

Sebenarnya jalan-jalan cari makan ini masa kitorang habis MAJLIS KONVOKESYEN adik fyna. Makan tengahari dekat RESTORAN GENG'S CORNER Sebab adik fyna cakap makanan dekat sini sedap. Lagipun dia kerja part time dekat pejabat Les' Copaque. Kira ada diskaun sebab dia guna kad ahli.

Siapa yang hendak mencuba makanan di RESTORAN GENG'S CORNER, boleh lah datang di Seksyen 13. Berdekatan dengan Tesco Shah Alam Seksyen 13. (Ada gaya jadi promoter kan?)

UPDATE:
Restoran Geng's Corner ini hak milik Les' Copaque. Kalau tanya budak-budak kecil, kenal tak UPIN & IPIN? Haaaa..yang inilah restoran tersebut.



WAKTU OPERASI
Isnin - Selasa : 8.00 am - 12.00 am
Rabu : 11.00 am - 2.00 pm, 6.00 pm - 12.00 am
Khamis - Ahad : 9.00 am - 1.00 am










16 comments:

nana kamarul said...

perghh ... lapar lah pulak tetibe walaupun pada hakikatnya baru je lepas makan. hikhik!

fyna said...

dear nana : hehehe..sebab tengok gambar tue ke?

cik Lilis said...

oh, nie restoran yang upin ipin tu ke?

fyna said...

dear lilis : ha'a dear.

FARAH deeb said...

Sedap ke sebab ade dgr cite kat situ mahal huhuuu...
My latest Entry :)
Novel Review: Mustafa Kamal Ataturk

fyna said...

dear farah : harga boleh tahan lah.. ^^;

farysa said...

teringin nk try
nk kena g try la ceni

fyna said...

dear farysa : pergilah dear.. dekat dengan tesco je..

gebot said...

lapar laa plak.mcm sedap je ^_^

Chic Na said...

makanan sini sedap2 kan. nyummm.. laparnya. tgh tggu bukak puasa ni. :)

fyna said...

dear gebot : makanan kat sini sedap2..ada masakan kampung. banyak pilihan.

fyna said...

dear chic na : alololo...sorry. pernah datang sini ye?

~~oOpEt~~ said...

nasib dh knyg :D kurg la lapar tgok gambar nh :D hehe

fyna said...

dear oopet : waaa...nasib baik dah kenyang ye. kalau tak, mahu meleleh air liur? hehehe.

~~oOpEt~~ said...

mesti terliur punya.. mula la nafsu makan :D

fyna said...

dear oopet : hehehe.. ^^;