Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    9 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, June 22, 2012

USTAZ AZHAR IDRUS (TROLL EDITION) : ANAK BOLEH TENDANG IBU TETAPI .....

(KLIK UNTUK TUMBESARAN SIHAT)

Syurga dibawah telapak kaki ibu

UPDATE 
Mohon kemaafan kerana kualiti gambar tidak jelas.

20 comments:

Mr.Lidi Kepala Putih said...

kecik sgt..huhuh... rabun mata.. :(

caliph shuriken said...

smkin byk edisi troll ni, hukk...

Fazid Zac said...

Klik untuk tumbesaran sihat? Nak sihat camne kalau mata pon tak brape nampak gambar yang kecik nie walau di klik~ :)

Nur Husna Ahmad Hasib said...

Ustaz ni suka buat lawak. Hahaha. Tapi nice. :D

fyna said...

mr. lidi : pixel dia kecik sangat kot. tue yang tak berapa jelas. =='

fyna said...

caliph : ha'a ^^;

fyna said...

fazid zac : sorry =='

fyna said...

dear husna : lawak tetapi ada mesej yang disampaikan. kan?

Sunah Sakura said...

haha~ ustaz azhar ni jawab soklan tu kelakar kan..kadang2 soklan yang orang bagi pun pelik2 aje macam sengaja nak buat lawak..hadoiii...

Phat said...

betul la tu hehhe

fyna said...

dear sunah : ha'a kan...tue yang ustaz pun jawab macam tue jugak. tapi bermakna. ^^;

el said...

hahaha..mula2 tu k.el pun terkejut
sabo je lah ngan uai ni..like him byk2 hehehe

fyna said...

phat : kan.. sapa yang tak paham gak mesej yang cuba ustaz sampai, tak tahu lah nak kata apa..

fyna said...

dear el : hehe.tuelah. risau ada yang tak baca habis nih.

hairy said...

HAHA...pndai mlwk..haha

|shuhadaothman|TM said...

kne bce abes ni. lau x ad yg buat karang. hehe :D

fyna said...

hairy : ha'a...lawak kene bertempat. ^^;

fyna said...

shu : betul tue dear~ yang penting baca sampai habis.klu tak..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Dalam perut , hahaha .

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Done follow , kalau sudi , datang laa singgah dan follow;)