Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, June 7, 2012

EURO 2012!! FYNA PILIH BELANDA (NETHERLANDS) . KORANG?


EURO 2012 dah nak start dah. Macam biasa mesti dah ada pilihan masing-masing kan. Fyna pun sama. Sebenarnya pasukan yang sama juga fyna pilih sebelum nih. Iaitu Belanda (Netherlands)


Sebab fyna pilih pasukan Belanda (Netherlands) ialah
v
v
v
v
v
v

fyna suka warna oren. 

Maaflah fyna nih bukannya kaki bola. Tapi macam seronok je tengok korang ada pasukan pilihan. Fyna pun tak nak ketinggalan juga.
Go Netherlands Go





22 comments:

.: iEyLa :. said...

wohoiii!!! jom join my team laa...
spain all da way..hihi

fyna said...

dear ieyla : hee..meh lah join team fyna ^^;

Aida Omar said...

ala lemah la pulak pasal bola nie.. hehe. tak tahu sokong yang mana. sape menang yang tu la aida sokong boleh tak? hehe

fyna said...

dear aida : hehe...boleh je dear.fyna pun lemah gak. tue yg dan2 pilih belanda tue.

Nurulee said...

Tak tau sangat pasal bola. Hehe, tak tau sokong mana =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

ayie zaharuddin said...

germanyyy!!

fyna said...

dear nurulee : takpe2...kite sokong yang menang je nanti k..

fyna said...

ayie : waaa..ramai yg sokong germany kan..

misz chokichoki lurve said...

hehe . alamak tak minat bola lah . kite skong yang menang je lahh . hewhew . haha :D

fyna said...

dear misz : ok2..hehe.. ^^;

noornazuha said...

Go German!

Beckhrooy said...

Sokong England@

Azmi Khan said...

sy sokong Netherland....

fyna said...

dear noornazuha : waaa..team tue pun boleh tahan gak.. ^^;

fyna said...

beckhrooy : go england go..hehe..

fyna said...

azmi khan : netherland gak?yeah..samalah kita..

Mk Syahir said...

viva espana =)

fyna said...

mk shahir : waaaa..team kite tak sama.. ^^;

Tinta Lana said...

Salam..fyna..kita tak minat bola..kita cuma minat yg menang jep,buleh? hahaha

zulhilmi tempoyak said...

belanda2...hahaha

tp sy germany ye.. :D

Amirul Verdasco Nadzri said...

fyna, team germany la wei..=P

kaki bola said...

BElANDA kalah kot.gua sokong belanda gak.sedih tu.