Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, June 7, 2012

PENANGAN DARI LENS 50MM



Actually dah lama fyna tak pegang D90 fyna sejak ada problem. Tapi alhamdulilllah dah hantar service dan semua dah ok pas wat overall checking. Lately nih lepak dengan member-member. Dan hari tue request nak pinjam satu lens dia. 



Dan member fyna ada lens 50mm. Memang sebelum nih fyna dah usha-usha lens tue. InsyaAllah coming soon. Yang fyna suka sebab hasil dari lens tue. Peerghh.. Fyna suka.

Contoh gambar dari hasil lens 50mm. Fyna curi dari pakcik google je nih. Fyna dah try ambil dah. Tapi tak transfer lagi.





10 comments:

elinsimpson said...

fuyoo...klu macam tuh luna pun nak beli la...

fyna said...

dear eli: belilah dear..best.. ^^;

♥ Nana BamBam ♥ said...

sama tapi nana punya canon :)

fyna said...

dear nana : owh..oklah tue.. ^^;

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah gambar sangat cantik :)

fyna said...

ini belog saya : hasil dari lens nih memang awesome..

Pemimpi Tegar said...

Salam ziarah dari Pemimpi.

"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah." :)

Ayu Iman said...

cantik..

fyna said...

dear ayu : ^^;

aniqbukhary said...

I like photography..