Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, June 15, 2012

BILA KLIK HOME, KELUAR LAIN.

Fyna kalau nak edit-edit setting blog memang tak berapa nak pakar. Menjahanamkan pandailah. Nak buat pop-up facebook fan page pun asyik tak jadi. Memanjang error, padahal rasa senang je. 

Masalah yang baru timbul pasal template yang fyna guna sekarang. Ada yang bagitahu fyna button HOME tue lain macam (bermasalahlah tue). Sebab bila klik ada keluar blog lain. (Blog asal template tue.) 

Ce tengok gambar kat bawah nih.

(KLIK UNTUK TUMBESARAN SIHAT)

(KLIK UNTUK TUMBESARAN SIHAT)

Fyna tengah on the way nak selesaikan masalah tue. Siapa-siapa yang ada tekan button HOME tue sebelum nih, fyna minta maaf sangat. 

8 comments:

Sally Yatiey said...

Pelik. Saya tekan okay je, masuk ke blog akak jugak. hee :D

fyna said...

dear sally : dah setel dah dear.. ^^;

Nurulee said...

Dah settle? Hehe, bagus2 =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

fyna said...

dear nurulee : alhamdulillah.dah setel dear.

caliph shuriken said...

patut laa aritu link ke web lain, erkk...

fyna said...

caliph : hehe. tapi sekarang nih dah ok dah ^^;

ZiErWa zAiNaL said...

alhamdulillah dah ok.. hehe

O CIKTEDDY said...

cik x tekan pon.hiks