Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, June 29, 2012

ENTRI BERGAMBAR ATAU ENTRI TIDAK BERGAMBAR?


Antara entri bergambar dan entri tidak bergambar, selalunya yang mana satu jadi pilihan hati?


20 comments:

caliph shuriken said...

en3 bgambar, paling kurang letak satu ^^

Chic Na said...

suka bergambar sbb tak yah type panjang2. :)

fyna said...

caliph : selalu tengok entri caliph mesti ada gambar kan. ^^;

fyna said...

dear chic na : hehe. samalah dengan fyna.

~~oOpEt~~ said...

bergambar :D senang time xda idea :D

fyna said...

dear oopet : yup...time takde idea lah selalunya fyna wat entri macam nih..

Nisa Shahrien said...

kalau ada gambar lagi menarik.

Fatihah said...

entri bergambar :D

|shuhadaothman|TM said...

ada gmbar nk bagi ceria sket post tu. hehe. tp kdg2 x letak jgk :)

fyna said...

dear nisa : untuk wat entri kita lagi menarikkan.. ^^;

fyna said...

dear fatihah : ^^; sama ngan fyna.

fyna said...

dear shu : betul2.. depend pada entri.

zuhaida said...

kalau entri bergambar lebih menarik kot :)

putryteya said...

mesti laaa entri bergambar .. suka sagat tengok gamboo !

http://penulisbelogteya.blogspot.com/

Muttallif said...

Saya cadangkan entri bergambar, tapi letak gambar yang berkualiti dan berkaitan. Sekurang-kurangnya letak 1.

fyna said...

dear zuhaida : ^^; kadang2 gambar yang kita guna tue, dapat menarik readers kan.

fyna said...

dear putryteya : ye ke? nanti fyna letak banyak-banyak gambar kat dalam entri fyna nih..

fyna said...

muttallif : ha'a...betul tue.

Aida Omar said...

suka entry ada tulisan ada gambar.. hehe.. sekurang2nya gambar boleh memendekkan pembacaan :P

syiela said...

suka yg bergambar :)