Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    7 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Friday, June 15, 2012

(GAMBAR) PERNAH PERGI SNOWALK, I-CITY ? JOM!! | SNOWALK, I-CITY


Beberapa minggu lepas fyna dan family pergi Snowalk, i-City Shah Alam. Kebetulan sebab family ambil fyna dari kursus. Walaupun tak berapa nak sihat semua tue letak tepi dulu.


Sebelum tue family fyna dah pergi i-City masa waktu malam. Tapi masa tue malam sebelum tahun baru. (erk...gambar ada tapi....malas lak nak upload.hehehe)

Merasa jugalah kesejukan salji walaupun tak dapat pergi luar negara kan. Siapa yang tak pernah pergi, bolehlah merasa cuaca sejuk seperti diluar negara.


Harga Tiket Snowalk, i-City
DEWASA : RM25.00
KANAK-KANAK (3-12 Tahun) : RM20.00
*Selepas pukul 6.00 petang, harga berbeza*


Peta Lokasi Snowalk, i-City




Maklumat lanjut boleh rujuk di FACEBOOK SNOWALK, i-CITY atau WEBSITE i-CITY



Seperti biasa, untuk melengkapkan laporan fyna hari nih, fyna sertakan gambar-gambar kami sekeluarga. ^^;





















26 comments:

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

ouhh beshnyee...bila laa dapat p sna bwa family...huhu

.: iEyLa :. said...

tak roger i pon..
kalau tak leyh g same..hiks..

fyna said...

dear mummy : g lah mummy..best taw. ^^;

fyna said...

dear ieyla : i blk kursus terus g sana dear. nanti klu i g lg, i roger u k.

Lulu Caldina said...

wah bestnya ^__^

fyna said...

dear lulu : hehe.memang best dear. tapi tak boleh lama2 dalam tue. sejuk sangat.

cik Lilis said...

tak pernah masuk dalam tu lagi.

fyna said...

dear lilis : pergilah dear. best. ala-ala obersi gitu.

Tinta Lana said...

Salam..kenapa Lana tak smpai2 lagi ni..walaupn dekat..hahahaha.

sabor jelah..hehehe

SYAFIQAHSALEH said...

Asyik takde rezeki nya nak pergi I-City. Sedih :(

NoRaQiLah JohaRi said...

bestny maen salji =)

hairy said...

lama giler xp sini ! haha

fyna said...

dear lana : yeke?lana duk mana?

fyna said...

dear syafiqah : takpe dear. maybe next time kan.

fyna said...

dear noraqilah : meh lah datang sini dear. ^^;

fyna said...

hairy : perghh..artis pernah pergi rupanya. tak ajak pun. nih yang mak jemah nak merajuk nih.

Sally Yatiey said...

best2 :D

fyna said...

dear sally : ala-ala obersi kan ^^;

Aida Omar said...

eh2 aida pergi yang bahagian luar je.. tak dapat nak masuk snow ne.. best rupanya eh.. hehe

fyna said...

dear aida : ala...awat kat luar je? kat dalam kan, time kite cakap siap kuar2 kabus gitu.. ^^;

drzira said...

waaaah!! nk g lah!

Cik Kay Jue said...

best nyer! ckj tak sempat nak g lagi~

milopurple said...

pernak pergi yang dekat genting je..sejuk sangat~

fyna said...

dear drzira : pergilah dear. sementara ada peluang. fyna kalau nak pergi luar negara, tak mampu rasanya.

fyna said...

dear ckj : yeke?meh lah mai. ^^;

fyna said...

dear milopurple : waaa...kalau kat genting mesti lagi best kan?