Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    11 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, June 9, 2012

FYNA DAPAT RM12600.00. BESTNYA LAH!

Photo: Err, ni ke harga profile facebook aku? cuba korang tengok harga profile facebook korang pulak kat sini:
http://www.facebook.com/mynetworks.my?sk=app_373999639325320

RM12,600.00?? Perghh.. Banyakkan jumlah tue. Bestnya. Tapi lagi best lagi kalau dapat betul-betul. Nih gara-gara try dekat facebook lah nih.

Agak-agak kalau tuntut kat Mark, dia bagi tak?

14 comments:

Beckhrooy said...

ada ke yang nak beli hehe

Ahmad Fairos said...

ada, kot.......huhu

Aida Omar said...

uihh mahalnya dia.. hehehe

fyna said...

beckhtooy : hehe...klu ada kompem kaya nih..

fyna said...

ahmad fairos : insyaAllah... ^^;

fyna said...

dear aida : mahalkan.. dear tak nak beli ke profile fyna nih?

syiela said...

compem gelak besar kalau dapat nih :)

fyna said...

dear syiela : haha...macam nak je si Mark tue bagi kan.

NURULHANIF said...

bestnya kalu betul2 kan.. hehe

fyna said...

dear nurulhanif : ha'a..tapi itu hanya omongan kosong.

Alynn Nyzaa said...

pergh mahal! kalau tuntut ngan mark..share2 ngan alin sikit ea..huhu :P

fyna said...

dear alin : boleh je. tuelah..kalau boleh nak tuntut gak ngan mark.. ^^;

Drakula Comel said...

bole wat hantaran kawen tu..ahaha

fyna said...

miera : hantaran kawen kan..kan..dah terniat gak tue.