Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    5 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Saturday, June 9, 2012

FYNA DAPAT RM12600.00. BESTNYA LAH!

Photo: Err, ni ke harga profile facebook aku? cuba korang tengok harga profile facebook korang pulak kat sini:
http://www.facebook.com/mynetworks.my?sk=app_373999639325320

RM12,600.00?? Perghh.. Banyakkan jumlah tue. Bestnya. Tapi lagi best lagi kalau dapat betul-betul. Nih gara-gara try dekat facebook lah nih.

Agak-agak kalau tuntut kat Mark, dia bagi tak?

14 comments:

Beckhrooy said...

ada ke yang nak beli hehe

Ahmad Fairos said...

ada, kot.......huhu

Aida Omar said...

uihh mahalnya dia.. hehehe

fyna said...

beckhtooy : hehe...klu ada kompem kaya nih..

fyna said...

ahmad fairos : insyaAllah... ^^;

fyna said...

dear aida : mahalkan.. dear tak nak beli ke profile fyna nih?

syiela said...

compem gelak besar kalau dapat nih :)

fyna said...

dear syiela : haha...macam nak je si Mark tue bagi kan.

NURULHANIF said...

bestnya kalu betul2 kan.. hehe

fyna said...

dear nurulhanif : ha'a..tapi itu hanya omongan kosong.

Alynn Nyzaa said...

pergh mahal! kalau tuntut ngan mark..share2 ngan alin sikit ea..huhu :P

fyna said...

dear alin : boleh je. tuelah..kalau boleh nak tuntut gak ngan mark.. ^^;

Drakula Comel said...

bole wat hantaran kawen tu..ahaha

fyna said...

miera : hantaran kawen kan..kan..dah terniat gak tue.