Click Like and Receive all updates via Facebook.

Tutorial By | JiwarOsak

TABUNG BELI LENS DSLR BARU


BLOGFYNA.COM

  • Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 - Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Bilakah tarikh cuti tersebut? Tarikh Cuti Tahun Baru Cina 2017 merupakan keyword y...
    4 months ago

BLOGWALKING ZONE (Senarai Bloglist)

  • BLOGWALKING ZONE DISINI. - (STICKY POST) Sila scroll untuk entri berikutnya *TUJUAN * 1. Memudahkan untuk blogwalking ke blog-blog lain. (URL sudah siap, tinggal klik sahaja) 2. Mem...
    4 years ago

SHOT AND SNAP PHOTOGRAPHY

Thursday, June 14, 2012

FOLLOWER 222? ALHAMDULILLAH. | ieraassyiera.blogspot.com


Alhamdulillah. Follower fyna dah cecah 222. Nice number sebab tue fyna buat entri nih. Bagi semangat dengan diri sendiri. Walaupun bukan 2222, at least dah ramai juga kan. Blog nih pun masih mentah lagi. Baru je dalam 3 bulan gitu. 


Hari nih jom kite kenal dengan follower ke 222 fyna. Meh klik sini http://www.ieraassyiera.blogspot.com/




18 comments:

*NurSyahieraDahhari* said...

waa.. ade entri :)
makaseyh2 :)
fyna, baru 3 bulan da dapat follower 222 ++ :)
Congrats! Hebat tu :)
Selamat berbloggingg :)

fyna said...

dear syahiera : hehe...welkam.

cendol said...

wiwiwiwttt congrats tu u :D

Sally Yatiey said...

Tahniah :D hehe

fyna said...

dear cendol : thanks dear~

fyna said...

dear sally : toche~

nadia farhana said...

tahniah :)

shida'R said...

222 cntik gak no follower tu hehee ^_^ sng kan fyna buat 2 blog yg ni bebes nk story pe pon..:)

ZEEQA AJIE said...

222 no yang menariktu. hehe~

cik Lilis said...

yipi yipi! tahniah! :D

uncle said...

tahniah dari uncle !! biar angka tu menjadi pemangkin dan semangat untuk fyna untuk terus berblog.

fyna said...

dear nadia : thanks dear~

fyna said...

dear shida : nice number kan....sangat senang dia.kalau kat blog personal nih bebas je nak buat apa pun. ^^;

fyna said...

dear zeeqa : ha'a dear~

fyna said...

dear lilis : yip~yip~ thanks dear~

fyna said...

dear uncle : thanks uncle. sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan...

pelangi sepi said...

salam..tq follow..sy follow awak balik

fyna said...

dear PS : same2~ thanks ye..